Venda d’entrades per la final de la Copa Catalunya

La final de la Copa Catalunya Absoluta es jugarà el 30 de març a les 21.00 hores a la Nova Creu Alta, a Sabadell. A partir de demà dimarts dia 1, tots els que vulguin adquirir les entrades per veure el CE Sabadell i el FC Barcelona B les podran comprar a les oficines del club vallesà de dilluns a dijous de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores, i els divendres de 9.00 a 15.00 hores. I els dies de partit es podran comprar entrades a les taquilles una hora i mitja abans del matx (aquest mateix diumenge, el Sabadell juga a casa a les 12 hores i el dia 20 de març torna a tenir partit a la Nova Creu Alta davant del Villareal “B”).

Els preus varien en funció de la zona del camp: 10€ a tribuna, 8€ al lateral i 5€ als gols. Els presidents/es de tots els clubs afiliats a la FCF disposaran de dues invitacions a una zona preferencial del camp, mentre que els federats/des en tindran cinc de generals (en el cas de voler-ho, els jugadors/es han de sol·licitar aquestes invitacions al seu club que, per la seva banda, haurà de demanar les invitacions totals que necessiti a la seva delegació federativa corresponent). Els entrenadors i àrbitres federats que ho desitgin també podran demanar fins a cinc invitacions als seus respectius comitès federatius.

Els socis del Sabadell, per la seva banda, podran presentar el seu carnet de soci a les oficines del club i disposar de dues invitacions de la mateixa zona del camp on tinguin l’abonament. Els socis del Barça també podran gaudir de dues invitacions de lateral per carnet presentat a les oficines del club vallesà.