Vendaval de gols (4-1)

CE Sabadell: Craviotto, Pastells, Valent?n, Lucas Viale, Agust?n, Yeray (Batanero, 72″), Bruno (Agus, 67″), Adri?n, Manel, Pirulo, Marc Fdez (Forgas, 79″).

CD Eldense: Marcano, Ortega, Juanje (Sall?s, 79″), Berforti, Gotor, Juan Fresno (Carlitos, 61″), Quim Araujo, Petcoff, Piquero (?scar Torregrosa, 76″), Ca?adas, Serra.

Gols: 0-1, Ca?adas (22″); 1-1, Gotor (pp, 36″); 2-1, Manel (58″); 3-1, Bruno (61″); 4-1, Marc Fdez (68″)

?rbitre: Ra?l Mart?n Gonz?lez Franc?s (Las Palmas). Ha amonestat el local Yeray.

Estadi: Nova Creu Alta (2.017 espectadors). S”ha guardat un minut de silenci en mem?ria del periodista Joaquim Fit? i el pare del nostre conseller Lino Guti?rrez.

Tornada a la competici? per la porta gran. El Centre d”Esports Sabadell ha estrenat oficialment el 2016 amb una contundent vict?ria contra el CD Eldense (4-1) en un partit que ha tingut dos noms propis. El primer: Manel Mart?nez. L”exdavanter del filial s”ha estrenat amb un gol i una assist?ncia en el seu primer partit a Segona B. El segon: el vent. Els dos equips han hagut de batallar amb aquest convidat meteorol?gic sorpresa i, de la mateixa forma que ha perjudicat els interessos del Sabadell a la primera meitat, tamb? ha beneficiat a la segona.

Els dos equips han sortit amb la intenci? de dominar la pilota. El conjunt arlequinat ha estat m?s intens en els primers minuts i Manel, en el 10″, ha donat el primer av?s despr?s de superar Marcano, per? la seva passada de la mort l”ha salvat “in extremis” Gotor. A partir d”aqu?, l”Eldense s”ha fet amb el control de la possessi? ajudat pel vent. Juanje ha enviat la pilota al pal despr?s d”un xut enverinat i, com ja va passar a la primera volta, Ca?adas ha obert la llauna amb un llan?ament de falta directa. El gol ha caigut com un gerro d”aigua freda i el Sabadell ha trigat uns minuts en reaccionar. No ha estat fins al 36″ quan arribaria la igualada al marcador per mitj? de Gotor en pr?pia porteria despr?s de desviar una centrada de Marc Fern?ndez.

La segona part ha estat completament diferent. Un mon?leg arlequinat. La doble oportunitat d”Adri D?az i Manel nom?s comen?ar ha estat el preludi del que havia d”arribar. El nou “9” de l”equip i Bruno han estat un punyal amb espais a dalt. Primer ha estat el torn del brasiler, qui ha regalat el gol a Manel; despr?s li ha tocat al del planter, qui ha deixat Bruno tot sol despr?s de pentinar la pilota. A la festa s”ha afegit Marc Fern?ndez amb el quart gol del mat? despr?s d”aprofitar una errada de la defensa i el porter de l”Eldense per marcar a plaer. En 10 minuts, partit resolt amb una golejada que podria haver estat m?s gran i tres punts per comen?ar la segona volta.

A l”espera que es completi la jornada, el Sabadell supera l”Eldense i se situa en setena posici? amb 28 punts, a quatre de les places de promoci? d”ascens. La pr?xima setmana, visita a X?tiva per enfrontar-se al CD Ol?mpic, actualment en descens, amb l”objectiu que el 2016 tamb? canvi? la quasi eterna din?mica lluny de la Nova Creu Alta.