Victòria de caràcter

En el primer quart d’hora del partit, els dos equips han gaudit d’ocasions per moure l’electrònic però al minut 16 un llançament de falta magistral de Francesc Fullana s’ha colat per l’escaire esquerre de la porteria de Roberto i ha avançat l’Atlètic Balears. El gol ha deixat uns minuts els arlequinats desconcertats i amb dificultats per trenar jugades al centre del camp. Quan semblava que el Sabadell estava més lluny de l’àrea rival, l’estratègia ha donat oxigen a l’equip de Toni Seligrat. Una excel·lent centrada de Querol l’ha rematat el central Aleix Coch per empatar el partit a cinc minuts del descans.

A la represa, el CE Sabadell amb la confiança del gol no ha donat opció a l’Atlètic Balears de tornar a sorprendre’ls. Els arlequinats han sortit a per la victòria i ben aviat, al minut 51, Pedro Capó hauria pogut fer l’1 a 2 si hagués encertat una rematada de cap des de dins l’àrea rival. Els arlequinats han seguit rondant la porteria de Carl i al minut 64 un gran contraatac conduït per Arturo l’ha finalitzat Pol Ballesteros per remuntar el partit i establir l’1 a 2 a l’electrònic de Son Malferit. Al tram final del partit, Seligrat ha donat entrada a Josu, Gato i Edgar per donar frescor a l’equip. Precisament l’exjugador del Reus, Edgar Hernández, podria haver eixamplat les diferències al marcador però no ha pogut transformar un penal que ha aturat el porter Carl traguent una mà a mitja alçada. El CE Sabadell suma quatre punts a la classificació en les quatre primeres jornades i rebrà la setmana que ve l’Ontinyent a la Nova Creu Alta.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Roberto, Óscar Rubio, Aleix Coch, Nico Delmonte, Valentín, Ángel Martínez, Pol Ballesteros (Gato, 75′), Adri Cuevas (Josu, 64′), Néstor, Pedro Capó i Arturo (Edgar, 79′).

Atlètic Balears: Carl, Expósito, Rubén González, Vallori, Villapalos, Rovirola, Canario, Kike López, Marcos de la Espada, Fullana i Samuel.

Gols: 1-0 (Fullana, 14′), 1-1 (Aleix Coch, 37′) i 1-2 (Pol Ballesteros, 62′)

Àrbitre: Daniel Yuste Querol (col·legi valencià). Ha amonestat amb targeta groga els arlequinats Néstor, Adri Cuevas i Nico.

Estadi: Son Malferit.

Fotografia: Críspulo Díaz.