Victòria de líder

19/01/2020

El Centre d’Esports Sabadell allarga el seu idil·li amb la Nova Creu Alta després de sumar la setena victòria consecutiva a l’estadi. L’equip d’Antonio Hidalgo ha guanyat per la mínimia l’Atlético Levante amb un gol de Boris Garrós als primers minuts de la represa. D’inici Antonio Hidalgo ha canviat algunes peces respecte el partit a Castelló per les baixes dels sancionats Ari Cuevas, Pedro Capó i Edgar. Boris Garrós ha ha jugat a la punta d’atac, Aitor Pascual al carril dret i Boniquet ha tornat a la titularitat per companyar Ángel al mig del camp. 

Els primers minuts han estat d’alternatives per als dos equips que buscaven el control de la pilota al mig del camp però sense aproximacions clares a les àrees. La primera arribada perillosa ha estat del Sabadell amb una centrada de Boniquet que ha picat al cap d’un defensor granota i ha marxat a prop de la porteria de Picón. Cinc minuts després, un servei de córner del mateix Boniquet no ha connectat amb el cap d’Aleix Coch per centímetres quan l’estadi ja intuïa el gol. Encara havia d’arribar l’ocasió més clara dels primers 45 minuts amb un mà a mà escurat de Boris que el porter Picón solventaria amb una bona mà a ras de gespa. 

A la represa l’equip arlequinat ha continuat insistint per obrir el marcador i el premi arribaria al minut 52 en un servei de córner. La centrada de Néstor Querol s’ha enverinat i entre moltes cames Boris ha picat de taló per enviar la pilota al fons de la xarxa. Segon gol de la temporada del davanter arlequinat que ha fet embogir als 4.434 aficionats que han assistit a la Nova Creu Alta en la millor entrada de la temporada. A partir del gol, l’Atlético Levante ha avançat línies i ha posat en alguna difficultat a Ian Mackay que ha intervingut amb seguretat en dues rematades. Antonio Hidalgo ha donat entrada a Manu Lanzarote i ha fet debutar en Lliga al jugador del filial Marc Bellalta i a la nova incorporació Heber Pena. El Sabadell encadena la millor ratxa de victòries com a local de Primera, Segona A i Segona B. El camí és molt bo però continua amb el proper partit diumenge vinent a l’Antonio Puchades de Valencia. 

 

 Fotografia: Críspulo Díaz.