Victòria i lideratge

At. Camp Clar: Laia, Marina, Isabel, Sara, Anna, Laura, Judit, Montse, Henrika, Cristina, Beatriz. També van jugar Maria Pilar, Marina Cañon, Saray i Marina Peña.

CE Sabadell: Mariajo, Peque, Desi, Georg, Marta, Lidia, Lilo, Yaiza, Roco, Cosy, Sílvia. També van jugar Patri, Inés, Gis, Paola, Maria, Megu i Judith.

Gols: 0-1, Sílvia (6’); 0-2, Roco (16’); 0-3, Lilo (36’); 1-3, Sara (42’); 1-4, Sílvia (54’).

Àrbitre: Sergio Vázquez Cabré (Tarragona). Sense amonestades.

Estadi: A. Ortega Parejo.

El femení del Centre d’Esports Sabadell ha protagonitzat la nota positiva del cap de setmana. Les noies de Jordi Saltó van recuperar ahir el lideratge de la Preferent després d’aprofitar l’ensopegada del Sant Gabriel ‘B’ al camp de l’Escola Esportiva Guineueta. I ho van fer per la porta gran, golejant l’Atlètic Camp Clar (1-4) amb aquesta motivació extra per la punxada del líder i seguint la tònica d’aquest gran inici de 2016, on han sumat ja 14 gols en tres partits.

En 36 minuts, les arlequinades ja havien deixat encarrilat l’enfrontament gràcies als gols de Sílvia, Roco i Lilo en una gran actuació col·lectiva durant la primera part. Sara retallava diferències abans del descans però, en els primers minuts de la represa, novament Sílvia rematava la feina amb el quart gol de la tarda. El Sabadell femení és líder amb 41 punts, un més que el Sant Pere Pescador, i el pròxim cap de setmana rebrà a Olímpia l’avantpenúltim classificat, el Santpedor.