Victòria pensant en l’Olot

El CAR de Sant Cugat ha acollit aquest matí un partit d’entrenament que ha servit al Centre d’Esports Sabadell per seguir amb la seva posada a punt de cara al compromís d’aquest diumenge (12h) contra la UE Olot. El rival: el Qingdao Huanghai de la segona màxima categoria xinesa, entrenat per Jordi Vinyals i amb un altre ex-arlequinat a la plantilla com Martí Crespí. Tant el de Sa Pobla com l’altre gran reforç dels xinesos, Yuri, han seguit l’enfrontament des de la banda.

Els primers minuts ja han evidenciat la diferència qualitativa entre tots dos rivals. El Sabadell ha trobat moltes facilitats als espais i Manel ha obert la llauna rematant de cap una centrada de Forniés. El mateix Manel seria l’encarregat d’ampliar diferències just abans del descans aprofitant una pilota morta que ha deixat el porter del Qingdao després d’un xut de Cesc.

El conjunt xinès ha sortit a pressionar molt amunt després del descans i fruit d’això ha arribat el 2-1. Forgas, dos minuts després, tornaria a posar terra per mig marcant un penal que havien comès sobre ell mateix. Pirulo, amb un xut potent a l’escaire, i Marc Fdez, amb una rematada que ha tocat el pal, han estat els encarregats de tancar la golejada en aquest partit d’entrenament.

Alineació primera part: Craviotto, Pastells, Forniés, Lucas Viale, Agustín, Adri Díaz, Agus, Batanero, Manel, Sandro i Cesc.

Alineació segona part: Aliaga, Parera, Valentín, Alcañiz, Yeray, De Val, Marc Fdez, Adama, Forgas, Juan Osado i Pirulo.