Victòria per començar una nova era

El Centre d’Esports Sabadell tanca la temporada amb una victòria per 3-2 al R.C.D. Espanyol ‘B’. L’equip de Guillermo Fernández Romo ha estat superior i ha arribat a posar-se amb tres gols de diferència en el comiat del nostre capità Jordi López.

El partit ha començat amb domini de la pilota del filial perico. Després d’uns minuts de tanteig, en el sis s’ha trencat l’impàs i l’Espanyol ‘B’ va donar el primer ensurt del partit: Granados feia una passada de cullereta per trencar la defensa i Rufo, en planxa, va rematar desviat. Pocs minuts després, una jugada de Pedrosa després de robar-li la cartera a un jugador arlequinat i una bona conducció posterior ha finalitzat amb una rematada final de Rufo, que de primeres no va aprofitar per fer el primer. Però Borjas va obrir la llauna amb un gol perfecte per tancar la temporada. El de La Palma va rebre una pilota de Verdu i, després de veure el forat a l’escaire, la va posar mil·limètricament al pal llarg, allà on Edu Frías no podía arribar. Minuts després el mateix Borjas va donar l’ensurt de la tarda. Després d’una errada a la defensa blanc-i-blava, el davanter es quedava completament sol davant el porter, però una molèstia fa ver que hagués d’aturar la jugada i demanar el canvi immediatament, deixant el seu lloc a Jordan Sánchez. Amb el regust amarg al cos, el Sabadell va voler augmentar el compte per quedar-se més tranquil, i ho va poder fer gràcies a una jugada individual de Txomin, que va recórrer mig camp, i que va centrar cap a Jordan perquè rematés de cap. El gallec, no obstant això, no va poder mesurar bé els temps.

Sí que van poder augmentar la renda una vegada començada la segona part, gràcies a un gol de Jordi Lopez. El capità, en el seu comiat del futbol, va posar la cirereta al pastís amb una jugada dins l’àrea plena de desencerts que han ajudat a ampliar distàncies en l’electrònic. Poc després va arribar el tercer, gràcies a una jugada individual de Juanjo Ciércoles. El de L’Hospitalet es va anar de tot aquell qui va trobar al seu pas i va fer una passada de la mort que va aprofitar Txomin per marcar a porteria buida. El moment més emocionant del partit va ser quan Adri Díaz va substituir Jordi López. El capità, que avui penjava les botes, va ser ovacionat per tota l’afició en el seu comiat. En els últims minuts, els nois de David Gallego han retallat distàncies. Primer amb un gol de Javi Puado, que feia pocs minuts que hi era sobre el terreny de joc, i per últim amb Rufo, tot just abans del xiulet inicial del partit.