Vine al Pepín Valls a veure el CE Sabadell B – AE Prat

Després del triomf davant el Palamós CF en el seu debut, el CE Sabadell B s”estrena com a local a Tercera Divisió davant l”AE Prat (diumenge 31 d”agost a les 18h, al Pepín Valls de Castellar del Vallès). El club informa que els socis arlequinats que disposin del carnet de la temporada en curs tindran entrada gratüita per a tots els partits que els jugadors de Toni Rodríguez juguin a casa.
 
Per al partit davant l”AE Prat, els aficionats podran adquirir localitats per 10 euros a les taquilles del Pepín Valls. Hi haurà dues categories al mateix preu: entrada general i zona visitant (espai habilitat per a l”afició de l”equip potablava). A més, el CE Sabadell també comunica que els socis de la UE Castellar del Vallès podran comprar una entrada per carnet per 5 euros.
 
L”Ajuntament de Castellar del Vallès, a més, informa que la línia de bus C1 que comunica Sabadell amb Castellar del Vallès és una bona alternativa per desplaçar-se al camp de futbol.
 
Els nens i nenes de 0 a 11 anys no pagaran entrada en el Pepín Valls. A partir dels 12 anys, el preu és el mateix que per a un adult.
 
Els aficionats que es desplacin al Pepín Valls també podran comprar productes de merchandising del CE Sabadell.