Viu la Grada d”Animació, dóna suport al conjunt arlequinat

El Centre d”Esports Sabadell ha arribat a un acord amb les penyes Honor1903 i La Força Arlekinada per a la creació d”una Grada d”Animació al Gol Nord. Concretament, aquest espai d”animació estarà situat a la zona 6 del Gol Nord baix.
 
Si, com a soci del CE Sabadell, l”interessés canviar-se de localitat i formar part d”aquest sector, només cal que s”apropi a les oficines del club per fer les gestions oportunes. A més, el club informa que no es comercialitzaran entrades d”aquesta zona al públic general a menys que els interessats ho demanin expressament a les oficines. Així doncs, tota aquella persona que vulgui formar part de la Grada d”Animació se li canviarà l”abonament i se li reubicarà en aquest sector.
 
Ajuda al CE Sabadell durant els noranta minuts i condueix l”equip cap a la victòria. Els jugadors dirigits per Miquel Olmo necessiten el suport incondicional dels arlequinats a la Nova Creu alta. No t”ho pensis més i #AnimaAlGolNord, viu el CE Sabadell de manera intensa. “Estem satisfets per la creació d”aquesta Grada d”Animació, volem que els jugadors tinguin un plus de motivació en veure”ns animant en tot moment des de la graderia”, ha dit Carlos Navarro, president de la penya La Força Arlekinada.
 
Informació per a la gent que té localitat a la zona
Si, per al contrari, té una localitat a la zona 6 del Gol Nord baix i vol demanar un canvi per situar-se en una altra zona, des del CE Sabadell també atendrem la seva petició i li facilitarem una nova ubicació al camp.