WILLIAMS I POL: PRESENTACIÓ A LA BASSA

Williams Velásquez i Pol Ballesteros s’han vestit de curt a la Bassa de Sant Oleguer, en el marc d’acostar el club a la ciutat i fer realitat  El CES de TOTS. I quin millor espai a la ciutat que La Bassa, un lloc sabadellenc emblemàtic i estiuenc, remodelada recentment, amb unes piscines que han incorporat grans platges, i tobogans espectaculars.

Acompanyats del director general, Bruno Batlle i del director Esportiu, Jose Manzanera, el central veneçolà ha assegurat estar molt a gust al club i la ciutat:

“Estic molt content i agraeixo al club aquesta oportunitat. També estic molt ben integrat al grup, els meus companys m’han ajudat molt i espero poder aportar molt a l´equip”.

Per la seva part, Ballesteros ha declarat que tot i tenir altres opcions per fitxar, el Centre d’Esports Sabadell sempre va ser la seva prioritat:

Tenia ofertes d’altres clubs, però des del principi tenia clar que volia jugar al Sabadell, pel Club i pel projecte que estan fent. Tinc molta competència a la meva posició, però espero poder fer-me un lloc en l’onze titular tot i que tinc companys amb molta qualitat.

Williams i Ballesteros han pogut gaudir de les noves instal·lacions de la Bassa de Sant Oleguer i de la proximitat dels sabadellencs allà presents.