Xàtiva, nova oportunitat

CE Sabadell: El conjunt arlequinat ha resolt amb nota l’últim mes i mig de competició, amb quatre dels cinc partits a casa. Dotze punts de dotze possibles a la Nova Creu Alta, comptant el partit que no es va arribar a disputar contra l’Huracán. Una bona dinàmica que ha fet pujar els de Miguel Álvarez fins a la vuitena posició amb 28 punts. Pròxim repte: que el 2016 sigui molt millor que el 2015 fora de casa i arribi la tan esperada victòria lluny de la Nova Creu Alta.

Notícies: Yeray, amb un trencament fibril•lar als isquiotibials de la cama esquerra, és baixa d’última hora per viatjar a Xàtiva. Forniés, Juanjo, De Val i Osado són els altres noms que es queden a Sabadell.

Miguel Álvarez:  “Hem aprofitat per preparar la setmana amb el grau d’estabilitat que et donen les victòries”.

“És una bona oportunitat per enterrar fantasmes i donar continuïtat a l’equip. Xàtiva és una plaça difícil però l’equip es troba bé per treballar el partit i guanyar-lo”.

Dada: 8. Són els punts que ha aconseguit l’Olímpic a casa i que el converteixen en el pitjor local de la categoria.

CD Olímpic: Els de Guillermo Fernández arriben amb la necessitat de sumar un bon resultat. Un únic triomf en les darreres sis jornades els ha portat a ocupar la posició de promoció de permanència amb 21 punts.

Homes a seguir: Rubiato i San Julián. Els últims reforços de l’Olímpic aportaran un plus de veterania i qualitat a l’equip.

Convocats: Craviotto, Sergi Tienda, Agus Medina, Pastells, Lucas Viale, Alcañiz, Agustín, Valentín, Batanero, Marc Fernández, Pirulo, Bruno, Forgas, Adama, Manel, Adri Díaz.