Xavi Boniquet: “Diumenge ha de ser un punt d’inflexió perquè amb la nostra gent som molt forts”

12/02/2020

El futbolista del Centre d’Esports Sabadell Xavier Boniquet ha comparegut davant dels mitjans de comunicació en la setmana en que l’equip disputarà la 25a jornada de lliga davant l’Orihuela, diumenge a les 17h a l’estadi de la Nova Creu Alta.

Dues derrotes consecutives: “Diumenge ha de ser el punt d’inflexió per seguir sumant punts amb la nostra afició. A casa sempre ens sentim molt còmodes i hem de tenir confiança completa”.

Gestió de les baixes: “Tenim una plantilla que tots tirem endavant i tots competim. Quan un company no hi és, sempre hi ha un altre de preparat. Hi ha una rivalitat molt sana dins del vestidor i hem de donar suport i confiança als que juguen”.

Igualtat en la part alta: “Hi ha molts equips que lluiten a dalt, però  no hem de fixar-nos en els demes, depenem de nosaltres mateixos i hem d’estar preparats per a qualsevol cosa”.

Mig del camp sense Àngel ni Adri: “Ara també tenim a Carlos Beitia, que ho va fer molt bé diumenge passat contra La Nucía. Hem de donar-li la màxima confiança i assumir responsabilitats, fins ara ho hem fet, anem primers i hem de seguir així. Cadascú ha d’anar al 100%”.

Partit vs Orihuela: “Tots els partits seran molt difícils, tots ens juguem molt, vingui qui vingui hem de plantejar un partit seriós. Intueixo que esperaran la seva oportunitat, són capaços de fer molt mal i hem d’estar preparats per qualsevol cosa”.

Rendiment personal: “Cada dia competeixo amb els companys i intento millorar al màxim, i quan jugo vull donar el 200·, però al final és el míster qui decideix i he d’estar preparats pel que sigui, el més important és ajudar a l’equip”.

Fotografia: Críspulo Díaz.