Xavi Boniquet: “És un luxe jugar en un club com el Sabadell amb una afició increïble i un estadi espectacular”

28/11/2019

El futbolista del Centre d’Esports Sabadell Xavi Boniquet ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà la 15a jornada de Lliga contra la SD Ejea dissabte a les 18h a la Nova Creu Alta. 

Bon moment de l’equip: “Estem sumant cada setmana i això és molt important per estar a la part alta. Tots volem guanyar i treure els tres punts però el rival també juga i jugar fora de casa és molt difícil. La clau és continuar amb la fortalesa a la Nova Creu Alta”.

Nova Creu Alta: “Les notes es posen a final de temporada però el camí és molt bo i volem continuar així. La Lliga és molt llarga i el que volem és sumar els màxims de punts possibles abans d’acabar la primera volta amb tres partits a l’estadi”.

Polivalència: “Em trobo molt còmode en totes les posicions del mig camp. Els jugadors volem jugar i sigui quina sigui la posició estaré satisfet. El míster està comptant amb mi i seguiré entrenant igual o millor per continuar amb la seva confiança”.

Proper rival: “L’Ejea és un equip que juga molt bé amb la pilota. He vist molts partits d’ells i la classificació no reflecteix el joc que té. Hem d’estar molt atents, com en tots els partits, per no relaxar-nos”.

Acollida de l’afició: “Agraeixo al Sabadell que apostés per mi al mercat d’estiu perquè estic molt a gust aquí. És un luxe jugar en un club com aquest amb una afició increïble i un estadi espectacular. És un equip de superior categoria”. 

Fotografia: CE Sabadell.