Yeray Sabariego deixa el CE Sabadell

Yeray Sabariego i el CE Sabadell han rescindit de mutu acord el contracte que els unia fins el proper 30 de juny. El club no té paraules suficients per agrair a Yeray tots aquests anys junts, per la seva dedicació, professionalitat i compromís. Aquesta és casa seva i sempre tindrà les portes obertes. Li volem desitjar la major de les sorts en el seu nou destí, amb el que també creixerà professionalment.

El jugador s’ha acomiadat en roda de premsa aquest matí després de l’entrenament que s’ha realitzat a l’Olímpia. Aquestes han estat les seves paraules d’agraïment:

-“Han estat cinc anys espectaculars aquí al Sabadell on m’han donat la vida futbolísticament parlant i que m’ha donat l’oportunitat de debutar al futbol professional. Vull agrair a Javi Pérez, l’home que va confiar en mi per pujar al primer equip i m’ha recolzat sempre, a totes les persones del club, als meus companys, al Jordi Bransuela i a tota l’afició arlequinada.”

-“El meu somni sempre ha estat tornar el Sabadell a segona ‘A’ amb l’equip des que vam baixar. No ha estat un any fàcil esportivament per mi, i sempre he lluitat per fer-me un lloc a l’onze inicial i donar-ho tot.”

Imatge: Roger Benet