Yeray: “Vull ser un exemple per als jugadors del futbol base”

El migcampista Yeray Sabariego ha mostrat la seva satisfacció després de renovar amb el CE Sabadell per dues temporades, i una altra d”opcional. A més, ha volgut enviar un missatge d”optimisme per als jugadors més joves. “Vull ser un exemple per als jugadors del futbol base, han de veure que es pot arribar al primer equip”, ha dit en roda de premsa.
 
El futbolista de Badia del Vallès, a més, ha destacat el seu compromís amb l”entitat. “Vaig apostar per venir al CE Sabadell quan el filial estava en Segona Catalana perquè creia en un projecte a llarg termini. No podia deixar escapar aquesta oportunitat, estic feliç amb aquest acord”, ha assenyalat.
 
Yeray també ha tingut paraules d”agraïment cap als artífexs de la seva progressió futbolística. “Vull agrair la confiança que sempre m”han donat Toni Rodríguez i Miguel Ezequiel, com també la de Javi Pérez. El treball ben fet m”ha portat fins aquí”, ha comentat.
 
El jugador arlequinat, tot i no tenir continuïtat en aquest tram de competició, ha expressat que seguirà treballant de valent per convèncer Mandiá. “Els entrenadors valoren el meu esforç en els entrenaments. A més, crec que he estat a un bon nivell quan he jugat”, ha valorat.
 
Per últim, ha elogiat als seus companys que també alternen el filial amb el primer equip, com Ernest, Pol Roigé, Agus i Sergi Tienda. “Seria bonic que gent de la casa, que s”impliqui en el club, pugui ser important en el futur”, ha conclòs.
 
Per la seva banda, el vicepresident del CE Sabadell, Ignasi Lúquez, ha recalcat la importància de la continuïtat de Yeray. “La seva renovació és un pas important per al club perquè representa la continuïtat de jugadors de la casa. Yeray és un exemple per a la resta, amb esforç i actitud es pot arribar al primer equip”, ha manifestat.