Yoichi Takahashi visita Sabadell

A banda de l”acte de germanor entre el Centre d”Esports Sabadell, els clubs de la ciutat i el Nankatsu SC, el famós dibuixant Yoichi Takahashi participarà en altres esdeveniments que s”han organitzat.

En primer lloc, el creador de la sèrie de dibuixos animats ‘Campeones: Oliver i Benji” encapçalarà aquest intercanvi de samarretes amb els clubs de la ciutat. Aquest acte de germanor tindrà lloc el dissabte 10 de gener a la sala de premsa Miguel Quereda de la Nova Creu Alta.

Durant el diumenge, al marge de presenciar el matx davant el Real Sporting de Gijón, Yoichi Takahashi també estarà present en una carpa a l”estadi de 15:30 a 16:45 hores per firmar autògrafs i fer-se fotografies.

Dilluns i dimarts, més activitats a la ciutat

Yoichi Takahashi atendrà a Ràdio Sabadell el 12 de gener de 17 a 17:30 hores per parlar sobre manga. Tot seguit, de 18 a 19 hores, el també creador de la figura de Cesc Hiroshi serà a Norma Comics de SabadellAllà, la botiga regalarà còmics a tots aquells seguidors que hi vagin amb una samarreta o bufanda arlequinada.

Per últim, Takahashi realitzarà una masterclass de dibuix a l”Escola Joso durant el dimarts 13 de gener de 17 a 17:30 hores. El dibuixant tancarà la seva estança a Sabadell visitant de 19:30 a 21 hores el Casal Pere Quart en un acte amb penyes i aficionats.