Cop d”efecte del filial arlequinat davant el Santfeliuenc FC (0-4)

El filial del CE Sabadell ha sumat tres punts vitals davant el Santfeliuenc FC, un rival directe en la classificació. I ho ha fet amb una golejada inapel·lable. Els visitants s”han avançat a la vora del descans amb un llançament de penal de David i, ja a la represa, han sentenciat amb les dianes de Manel, Pol i Noguera. Gràcies a aquest nou triomf a domicili, l”equip agafa aire en el grup 5 de Tercera Divisió.

En el primer temps, qui més futbol ha proposat ha estat el filial arlequinat. En un matx amb moltes interrupcions, el conjunt dirigit per Toni Rodríguez ha tingut més la pilota i ja en els instants inicials ha pogut veure porteria. Estellés, a la sortida d”un servei de cantonada, ha enviat el seu cop de cap massa alt.

En la següent arribada dels visitants, Pol Roigé ha fet una passada de la mort després d”una bona acció col·lectiva, però la defensa local ha refusat en l”últim moment quan Cesc ja estava preparat amb la canya. Ja a l”equador de la primera part, i després d”una conducció de Pol Roigé, David ha culminat un bon contracop amb un xut que ha marxat per sobre del travesser.

El Santfeliuenc FC, per la seva banda, no ha generat perill en cap moment. Tienda només ha hagut d”intervenir en una centrada llarga al segon pal. I quan semblava que ambdós equips signaven l”empat al descans, els arlequinats, intensos en la pressió, s”han trobat amb un clar penal de Carlos. Cesc s”ho ha cregut més que ningú i li ha guanyat la partida al porter, que l”ha fet caure i l”àrbitre ha assenyalat la infracció. David Jiménez ha estat l”encarregat de transformar el llançament des dels onze metres i ha avançat als seus.

Golejada en el segon temps

Ja a la represa, el CE Sabadell B ha sortit amb la intenció de sentenciar el partit. I ho ha pogut fer en una centrada enverinada d”Agus i en una altra acció individual de David. Finalment, però, el segon gol dels visitants ha arribat en una pilota llarga a l”esquena de la defensa que Cesc ha caçat i posat a l”interior de l”àrea petita. Allà, Manel, sense oposició, ha ampliat distàncies enviant l”esfèrica al fons de la xarxa.

Malgrat tot, el matx s”ha complicat una mica amb l”expulsió de Sergio, que ha vist la segona groga. Ha estat aleshores quan els locals han pressionat i han rondat l”àrea de Tienda. Però lluny de posar-se nerviós, el filial ha segellat la victòria. En una centrada al segon pal, Pol Roigé ha recollit la pilota, ha retallat com ha volgut i l”ha enviada a l”escaire.

Amb 0-3 en el marcador, Tienda ha aparegut en un xut de Cano des de l”interior de l”àrea i Ernest fins i tot ha pogut fer el quart dels seus. Al final, el CE Sabadell B ha arrodonit amb el gol de Noguera, després d”una falta executada per Burgos, un triomf més que necessari. La pròxima jornada, davant l”AEC Manlleu, els de Toni Rodríguez afronten en el Pepín Valls una nova final per escapar de la zona baixa de la taula.

Fitxa tècnica:
Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sanchez, Alberto, Ortiz (Quiles, 69″), Gerard, Tena, Edgar (Faura, 69″), Bolaños (Joserra, 13″), Cano, Josele i Maldo.

CE Sabadell B: Sergi, Parera, Sergio, Estellés, Pol Moreno, Agus, David (Noguera, 60″), Aitor, Manel (Ernest, 77″), Pol Roigé i Cesc (Burgos, 84″).

Gols: 0-1 (41″): David Jiménez. 0-2 (55″): Manel. 0-3 (71″): Pol Roigé. 0-4 (86″): Noguera.

Àrbitre: Mancera Antón, delegació del Maresme. Grogues a Ortiz, Dani Sánchez, Carlos, Gerard; Sergio (2A, 57″), Agus, Aitor, Estellés.

Camp: Municipal Les Grases.