PRÈVIA / CE Sabadell – CF Intercity

El Centre d’Esports Sabadell disputarà dissabte 22 d’octubre a les 19:00 hores a la Nova Creu Alta davant el CF Intercity el partit corresponent a la novena jornada de Primera Federación. El conjunt arlequinat buscarà sumar la segona victòria consecutiva després de la golejada del dissabte passat a l’estadi Johan Cruyff. Gabri Garcia, ha afirmat a roda de premsa que: “Som un equip nou i jove. Ni la setmana passada estàvem tan malament per haver perdut, ni ara estem eufòrics per haver guanyat”. Sobre el rival d’aquest dissabte ha valorat: “L’Intercity és un equip alegre amb molt potencial i que té jugadors diferencials. Haurem d’estar molt bé per sumar els tres punts”. Per altra banda, el jugador David Astals va declarar dimecres davant dels mitjans que: “Em sento molt còmode i amb molta confiança gràcies al míster. He de seguir treballant per continuar jugant. Dissabte tindrem un gran rival davant però nosaltres ens hem de centrar en fer el nostre joc i en emportar-nos els 3 punts”. Arlequinat, recorda que abans del partit, a partir de les 13hores es celebrarà al Gol Sud la tradicional Botifarrada.

El CF Intercity és un club de Sant Joan d’Alacant fundat oficialment l’any 2017 i que juga els seus partits com a local a l’estadi Antonio Solana. El conjunt alacantí s’estrena a la categoria de bronze estatal. L’encarregat de dirigir l’equip és Gustavo Siviero.

Pel que fa a precedents, el Centre d’Esports Sabadell i CF Intercity no s’han enfrontat mai sent un duel inèdit el que es viurà dissabte a l’estadi. Tornarà a la Nova Creu Alta l’exarlequinat Pol Roigé.

Informació del partit

El Centre d’Esports Sabadell i el Club de Fútbol Intercity s’enfrontaran a l’estadi de La Nova Creu Alta aquest dissabte 22 d’octubre a les 19:00 hores en el partit corresponent a la jornada 9 de la Primera Federación. L’arbitratge anirà a càrrec de Gorka Etayo Herrera i el partit es podrà seguir per InSports TV o pel Twitter oficial del club @CESabadell.