A continuar invictes

El CE Sabadell femení vol seguir amb la seva marxa triomfal a Preferent i continuar comandant la classificació una setmana més. El conjunt que dirigeix Jordi Saltó rep diumenge (10:30h.) a Olímpia un CD Fontsanta-Fatjó que arriba com a desè classificat amb 12 punts.

Les arlequinades, que acumulen sis victòries consecutives, volen mantenir la solidesa que han mostrat fins ara per endur-se el desè triomf de la temporada. Els 30 gols a favor i 4 en contra semblen una bona garantia però Saltó no vol que es relaxin: “No ens fixem massa en els números, és una lliga on no pots pressuposar resultats. Cada partit és una nova final i aquest cop volem jugar molt en camp contrari i tenir la possessió amb l”objectiu de deixar la porteria a zero”.

Sobre el rival, el CD Fontsanta-Fatjó, el tècnic arlequinat ha assegurat que estan “en una dinàmica positiva” i han de mostrar “molt respecte pel rival”. El conjunt de Cornellà només ha guanyat tres partits en el que portem de lliga però tots ells lluny del seu camp.