Accident a Castellar

CE Sabadell ‘B’: Aliaga, Parera, Guillem, Estellés (Alba, 46’), Pol, Josep, Max (Español, 61’), Ñito (Ferreira, 46’), Civil, Joel, Cesc.

CF Peralada: Dani Lobato, Zohair, Sergi Mateo, Albert Argelés, Lluc Banús, Ivan Fdez, Xavi Ferrón (Enric Sánchez, 72’), Guillem Cornellà, Marc Mas, Jaume Duran (Borja Garcia, 81’), Oscar Molina (Albert Moñino, 77’).

Gols: 0-1, Marc Mas (11’); 0-2, Marc Mas (13’); 0-3, Jaume Duran (34’); 1-3, Pol (89’).

Àrbitre: Raul Calle Martinez (Baix Llobregat). Ha amonestat els locals Ferreira, Parera i Civil.

Estadi: Municipal Pepín Valls.

Tarda per oblidar la que es va viure ahir al Pepín Valls. El Centre d’Esports Sabadell ‘B’ va acumular la sisena jornada consecutiva sense guanyar després de caure contra un CF Peralada que arribava en clara dinàmica ascendent i que va deixar el duel sentenciat en poc més de mitja hora. Els homes de José Solivelles surten de les posicions de play-off gairebé quatre mesos després enmig d’una dinàmica que no ha de tacar la magnífica temporada que estan realitzant.

Les coses es van posar en contra ben aviat a Castellar. En només 13 minuts, Marc Mas ja havia anotat els seus dos gols de la tarda, el segon amb la mala fortuna que a Aliaga se li va escapar la pilota. El guió del partit podria haver canviat en la jugada següent però el xut creuat de Guillem va sortir fregant el pal. Passada la mitja hora de joc, Jaume Duran feia pujar el tercer gol al marcador i trencava qualsevol opció a la remuntada.

Solivelles va moure fitxa al descans, donant entrada a Álex Alba i a un Ferreira que tornava als terrenys de joc mesos després de la seva lesió. Tot i així, el filial no va trobar la manera de fer entrar els nervis al Peralada i només Pol Moreno, a un minut d’esgotar el temps reglamentari, va ser capaç de maquillar el marcador. La reacció podria ser immediata: aquest dimecres (20:30h) hi ha compromís intersetmanal a Manlleu.