Adéu cruel al 2015 (2-1)

Valencia CF Mestalla: Álex Sánchez, Akapo, Lato (Arango, 68″), Diallo, Ayala, Zahibo (Carlos Soler, 73″), Iban, Tropi, Fernando Cano (Fran Navarro, 80″), Fran Villalba i Nacho Gil.

CE Sabadell: Craviotto, Pastells, Valentín, Alcañiz, Lucas Viale, Yeray, Roigé (Cesc, 83″), Adrián (Batanero, 75″), Bruno, Pirulo (Agus, 56″) i Marc Fernández.

Gols: 1-0, Iban (21″); 1-1, Marc Fernández (27″); 2-1, Arango (90″)

Àrbitre: Óscar Herrero Arenas (col·legi aragonès). Ha amonestat els locals Cano, Iban, Ayala i Álex Sánchez, i els visitants Pirulo i Agus. Ha expulsat amb doble groga el local Zahibo i el visitant Alcañiz.

Estadi: Estadi Antonio Puchades. 1.000 espectadors. S”ha guardat un minut de silenci en memòria de les víctimes de l”atemptat de Kabul i del president del Real Murcia, Jesús Samper.

Tampoc ha pogut ser a Paterna. El Centre d”Esports Sabadell diu adéu a un 2015 per oblidar lluny de la Nova Creu Alta després de perdre en el temps d”afegit contra el Valencia Mestalla (2-1). El conjunt arlequinat s”ha vist condicionat per la rigorosa expulsió d”Alcañiz a l”inici de la segona meitat i, tot i jugar millor que el filial valencianista amb un home menys, Arango ha marcat el gol de la victòria al 90″. Una derrota que tanca un any natural per al Sabadell sense sumar els tres punts en lliga fora de casa i que el deixa a la zona mitja del Grup III de Segona B amb 22 punts.

La realitat és que el Valencia Mestalla ha quallat una primera part en la qual, sense arribar a generar nombroses ocasions, ha estat superior al Sabadell. En la primera ocasió clara de perill, al 21″, Iban s”ha quedat sol davant Craviotto després de controlar una pilotada en llarg i no ha perdonat l”1-0. La reacció arlequinada no ha trigat en arribar. Sis minuts després, Marc Fernández ha posat l”empat en el marcador després de culminar, amb un xut al pal curt, una gran jugada individual amb doble retall inclòs. Tot i això, els de Curro Torres han tornat a la càrrega amb un parell de bones ocasions que han sortit de les botes de Nacho Gil i Fran Villalba.

A la represa, el Sabadell s”ha quedat aviat amb deu homes per la rigorosa expulsió d”Alcañiz per doble groga. El Mestalla ha tancat durant uns minuts els de Miguel Álvarez però s”han refet i han dominat gairebé a plaer la darrera mitja hora de partit. Bruno ha perdonat un mà a mà contra Álex Sánchez i les incursions d”Agus i Pastells per les bandes generaven molt perill. Quan pitjor ho estava passant el Mestalla i hi havia nerviosisme a Paterna, Arango s”ha girat a la frontal i ha connectat un xut al qual no ha pogut arribar Craviotto. Era el minut 90 i ja no hi ha hagut temps per reaccionar. Una dolorosa desfeta que s”haurà d”oblidar durant aquesta aturada nadalenca i en el pròxim compromís a casa (diumenge 3, 12h) contra l”Huracán Valencia.