Alegria tot i la derrota (3-0)

El filial del CE Sabadell ha caigut en el seu últim partit del curs davant un FC Vilafranca que, amb aquests tres punts, ha estat molt a prop d”entrar al play-off. Els arlequinats, per la seva banda, tanquen el seu debut a la Tercera Divisió en una meritòria 15a posició. A més, el colofó final d”aquesta temporada tan dura i bonica ha estat la participació d”Oriol González, que ha tornat als terrenys de joc gairebé set mesos després de lesionar-se de gravetat.

El conjunt arlequinat, amb moltes novetats en l”onze, ha sortit a divertir-se al camp. Sense pressió i amb els deures fets, els de Toni Rodríguez han mogut bé l”esfèrica en els primers minuts i fins i tot Marçal, en un parell d”arribades, ha pogut avançar als seus en el marcador. El seu primer xut ha marxat fregant el pal, mentre que un defensa ha tret la pilota des de l”interior de l”àrea petita en el seu següent intent.

A poc a poc, l”equip dirigit per Iván Moreno, conscient que es jugava accedir a la zona de play-off, ha avançat línies i ha començat a pressionar de valent. Sergio Campos ha tret en la línia de gol un xut llunyà d”Oribe. Ernest, però, ha tornat a provar sort per als visitants en un contracop molt ben portat que ha acabat amb l”esfèrica estavellant-se contra el pal. A partir d”aleshores, el FC Vilafranca ha monopolitzat les accions de perill i ha trobat la seva recompensa amb dues dianes en cinc minuts. Bernat, amb un efectiu cop de cap, i Oribe, definint a la perfecció, han posat en avantatge als locals abans del descans.

Oriol, el gran protagonista

Ja a la represa, el duel no ha tingut gaire història, tot i que els arlequinats li han pogut donar emoció al partit en un parell d”ocasions d”Ernest. El davanter, però, no s”ha mostrat encertat en la definició final. El FC Vilafranca, mentrestant, tenia la mirada posada en altres compromisos que l”afectaven en la seva lluita per l”ascens.

La gran notícia ha arribat quan faltaven 12 minuts per acabar el matx. I és que Oriol ha entrat al terreny de joc i ha rebut una gran ovació per part de les dues aficions que es trobaven en l”Estadi Municipal. Ja en el temps de descompte, Santi Triguero ha tancat el marcador fent el definitiu 3-0 amb un xut creuat. Al final, derrota d”un CE Sabadell B que no s”hi jugava res i que acaba amb bona nota en un any complicat. El conjunt dirigit per Toni Rodríguez ha fet una gran feina al llarg de la temporada.

Fitxa tècnica:
FC Vilafranca: Marc Ramírez, Duran, Aitor Casas (Munta, 83″), Medina, Joan Castillo, Josep Díez, Cuellar (Zambudio, 17″), Oribe, Bernat (Guti, 77″), Boira, Santi Trigueros.

CE Sabadell B: Ivan, Parera, Sergio, Ahufinger, Pol Moreno, Aleix (David, 70″), Manel (Manel, 77″), Merino, Ernest, Marçal, Sandro (Burgos, 70″).

Gols: 1-0 (34″): Bernat. 2-0 (38″): Oribe. 3-0 (92″): Santi Triguero.

Àrbitre: Fernández Morillo. Grogues a Medina; Ahufinger.

Camp: Estadi Municipal, 300 espectadors.