Aleix Coch: “Hem d’anar a guanyar els dos partits que ens queden”

  • “La dinàmica de l’equip venia sent molt bona i faltava un partit amb un rival important com el Mallorca per demostrar el nivell que té la nostra plantilla. La llàstima és que els resultats i la sort de cara a gol ens arriba una mica tard però sabem que encara tenim objectius per endavant”.
  • “És molt més important com s’acaba la lliga que com es comença. Hem d’intentar anar a guanyar els dos partits que ens queden i a veure si podem arribar a entrar a la Copa del Rei”.
  • “Sabem que un dels rivals contra els qui haurem de jugar és el Lleida, que està davant nostre. La calculadora diu que tenim opcions i nosaltres som positius i optimistes”.
  • “Una de les claus d’aquest any és que, defensivament, l’equip ha treballat d’una manera excel·lent i això es veu reflectit en el fet que Roberto és el porter amb un coeficient més baix de gols en contra. Si l’acaba aconseguint, és treball de tot l’equip”.
  • “Per mi ha estat una experiència molt positiva. Poder jugar al costat del ‘capi’, de Migue, et fa aprendre moltíssim i això s’agraeix. A més, sempre és un company que es presta a ajudar a qui té al costat. Els veterans, quan ha calgut, s’han ficat el mono de treball i han estat solidaris”.
  • “El meu contracte està renovat per partits. Com bé diu el míster, mantenint una base i reforçant alguna cosa, es pot fer un bon equip de cara a l’any que ve”.
  • “Un filial et pot donar una de freda i una de calenta. El Mestalla és un dels equips més golejadors i més golejats. Serà un partit complicat, ells tenen jugadors habilidosos i amb gol però nosaltres, el fort que tenim, és la defensa. I ara, últimament també som forts en l’atac ràpid, posicional… No tenim cap tipus de por ni pressió”.