Aliaga: “Tenim treball guanyat respecte a altres equips”

Ha estat el primer en passar per la sala de premsa de la Nova Creu Alta. Adrià Aliaga ha estat presentat oficialment aquest migdia com a nou porter del primer equip del Centre d’Esports Sabadell. Només té 21 anys però coneix la casa i ve de signar un gran any sota pals en la millor temporada de la història del filial a Tercera Divisió. Les seves declaracions més destacades.

Sobre l’opció de quedar-se a Sabadell:

  • “El fet de pujar de categoria, d’estar a Segona B, i la proposta esportiva han estat el que m’ha fet decidir per aquesta oferta”
  • “Ha estat una oportunitat que no m’esperava i és molt grata. Com han marxat Tienda al Terrassa i Sergio al Prat, s’ha donat aquesta opció de pujar al primer equip”

Sobre els objectius personals i col·lectius:

  • “Molta gent que seguim de l’any passat, pel fet d’haver estat un any amb el Jose (Solivelles), de saber com vol jugar, ja ho tenim guanyat respecte a altres equips que comencen de zero”
  • “Sé que si està el Carlos (Craviotto) serà molt difícil jugar perquè és un porter molt experimentat, l’any passat ho va jugar tot, i si ve un altre, competirem amb ell i que jugui qui estigui millor”
  • “Primer salvar-nos. Quan estiguem salvats, el que vingui, benvingut serà”

Imatge: Roger Benet