Antonio Hidalgo: “El Llagostera és un equip molt dur fora de casa, té molt clara la seva idea de joc i posen als rivals en moltes dificultats”

28/02/2020

El tècnic arlequinat ha comparegut davant dels mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit entre el Centre d’Esports Sabadell i el Llagostera de diumenge (18 hores) a la Nova Creu Alta.

Tram decisiu: “Està clar que sempre fer-te fort a casa és molt important, nosaltres ho hem sigut i volem continuar sent-ho en aquest tram final de temporada. Però com sabem, en aquesta categoria sempre venen equips molt difícils. Tots els equips necessiten sumar, tant a la part alta com la baixa de la taula”.

Valoració positiva d’Olot: “Són situacions que no agraden a ningú. Vam tenir ocasions per tancar el partit però una jugada desafortunada ens va treure dos punts. Hem d’analitzar el que vam fer bé i malament, i corregir-ho. Ara toca pensar en el partit de diumenge davant del Llagostera”.

Oriol Alsina: “Ha fet una feina impressionant a Llagostera i té un mèrit espectacular. Diu molt del treball que hi ha darrere i de la gent que treballa dia a dia per aquest equip”.

Mala ratxa del Llagostera: “És un equip molt dur i fort fora de casa. Tot i la mala dinàmica de derrotes, té molt clara la seva idea de joc i posen als rivals en moltes dificultats. Tenen molt clar el que han de fer amb jugadors que coneixen bé la categoria. És un equip difícil i de gran exigència”.

Recuperacions a la plantilla: “Han entrenat tots tota la setmana, no cada dia. Això no vol dir que estiguin disponible al 100%. Però és una molt bona notícia que puguem començar a recuperar efectius per aquest últim tram decisiu de temporada”.

L’afició: “El que fa l’afició és impagable i ho valoro molt. És al·lucinant com viuen els partits. Jo només puc animar a la gent a què segueixi venint a l’estadi. Entre tots estem posant unes bases de futur per seguir creixent. Hem d’aprofitar aquest moment i donar un valor enorme al que estem fent”.

Diferencia respecte a la primera volta: “Clarament serà diferent ja només pel terreny de joc, però el Llagostera és un rival de molta identitat. En la primera volta vam guanyar a falta de cinc minuts per al final, vam tenir molt la pilota però sense crear un gran perill. Diumenge serà un enfrontament molt complicat davant d’un equip que plantejarà moltes coses”.

Fotografia: Críspulo Díaz