Antonio Hidalgo: “Estem en un moment perquè tots gaudim de la situació, sempre amb la màxima exigència”

17/10/2019

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Antonio Hidalgo, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra el RCD Espanyol ‘B’ que es disputarà diumenge a les 17.30h a la Nova Creu Alta.

Moment per gaudir: “Al futbol tot canvia molt ràpid però és un moment perquè tots gaudim de la situació, això sí, sempre amb una exigència màxima. Estem en una bona dinàmica i hem de continuar fent bé les coses i millorar-ne d’altes. Els bons moments s’han d’assaborir però amb mesura”.

El rival: “L’Espanyol ‘B’ és un equip molt treballat amb jugadors que veurem a Primera Divisió en els propers anys”.

Partit del Soci: “Des del club s’aposta perquè vingui més gent amb aquesta iniciativa, quanta més gent vingui, més forts serem per sumar els tres punts. Nosaltres volem fer un bon partit a base de córrer i de lluitar perquè tota la resta surti bé”.

Competència a l’onze: “Estic encantat. La competència és molt bona i els jugadors en són conscients. No tenim una plantilla llarga per les raons que tots sabem però tots els disponibles tenen les mateix opcions de jugar”.

Lluita per la pilota: “Serà un partit molt dur, l’Espanyol ‘B’ se sent còmode amb la pilota. Contra el Castellón van ser molt dominadors i en altres moments també saben patir en moments clau. Tenen molts recursos i un entrenador amb molta experiència”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.