Antonio Hidalgo: “Hem de gaudir del dia a dia i ser valents”

05/12/2019

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Antonio Hidalgo, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra la UE Cornellà que es disputarà dissabte a les 20h al Nou Municipal de Cornellà. 

Liderat: “No pensem en defensar el liderat. Dissabte juguem un partit molt important contra un equip que està en el millor moment de la temporada. Nosaltres hem de seguir en la nostra línia i tenir les idees clares”. 

El rival: “El Cornellà ha incorporat jugadors que encaixen molt bé amb el seu joc i té un entrenador que coneix molt el Sabadell i la categoria. Intentarem minimitzar les seves fortaleses i potenciar les nostres. Ens exigiran molt i haurem d’imposar-nos”.

Indicatius: “El liderat indica que estem fent bé les coses però som conscients això ja és passat i només ens val pensar en el Cornellà. Ens enfrontarem a un equip amb jugadors diferencials com el Cristian Lobato o l’Eloy Gila que ens obligaran a estar molt atents”. 

Partit a partit: “És un camí de llarg recorregut. Volem guanyar cada partit i pensar en punts a final de l’any o en altres estadístiques no serveix de res. Cornellà i més Cornellà. El partit a partit és una realitat molt gran en el futbol. Ho sento així”.

Moments vitals: “Hem de gaudir del dia a dia i ser valents. El que ha de passar ja vindrà. El que tenim és perquè ens ho hem merescut però quan perdem un partit no podem pensar que som pitjors”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.