Antonio Hidalgo: “Nosaltres som els que hem de donar coses a l’afició, sabem que diumenge ens faran suport a Badalona”

05/04/2019

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Antono Hidalgo, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra el Badalona que es disputarà aquest diumenge (17h) al Municipal de Badalona. 

Primers dies com a entrenador: “He vist els jugadors molt receptius en tota la informació que els estem transmetent, a nivell de posicions i a nivell de treball. Està sent una setmana intensa. Els jugadors estan convençuts de capgirar la situació i fer un pas endavant amb molta valentia”.

El Badalona: “És un rival molt perillós, fan bon futbol i són atrevits. Des que van canviar d’entrenador han encadenat una dinàmica positiva i hem d’estar molt atents. Tenen bons jugadors i han fet bons fitxatges al mercat d’hivern. Tot i això, nosaltres no som menys que ningú i sortirem a competir i demostrat tot el que hem treballat”. 

Aspecte mental de l’equip: “Hem d’entendre situacions del partit, hi haurà fases diferents però el més important és que en els moments difícils l’equip estigui unit i concentrat. Ens hem de prendre el partit amb un punt d’atreviment i valentia, així ho hem treballat”. 

Curt termini: “Hem de pensar en el Badalona, la classificació i els punts estan allà i no els podem obviar però la meva premissa és que només existeix el partit contra el Badalona. Un duel difícil fora de la Nova Creu Alta però amb moltes ganes i energia”. 

L’afició, pilar fonamental: “El paper de l’afició és fonamental, nosaltres hem de ser els que donem coses a l’afició, ells estaran allà i diumenge sabem que ens donaran suport a Badalona”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.