Antonio Hidalgo: “Sabem que tindrem el suport de l’afició a Olot, és un moment importantíssim de la temporada”

21/02/2020

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Antonio Hidalgo, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra la Unió Esportiva Olot de diumenge al Municipal d’Olot a les 17h.

Partit davant l’Orihuela: “Va ser victòria molt important, li dono molt valor en com vam afrontar el partit, interpretant el que s’havia de fer, reforçant la idea i molt content pel treball que fan els jugadors dia a dia, però ara toca centrar-se en el partit de diumenge”.

Sortida complicada: “L’Olot és un equip que m’agrada molt veure, tenim maneres semblants de jugar, però ells tenen una idea molt clara, es troben en la situació de menys golejat a la categoria, tenen una idea molt valenta i és un equip molt complicat i d’exigència màxima. Haurem d’estar concentrats amb i sense pilota, ja que tenen jugadors diferencials”.

Equip similar: “Hem de preparar molt bé les coses, amb molts detalls. Interpreten molt bé el joc, ocupen molts espais, tenen situacions amb pilota molt bones. A més, estan en bon moment, però sabem de les nostres possibilitats, i anirem a pel partit des del minut 1”.

Salvació a Olot: “És obvi que va ser un dia molt important pel club i afició, però Olot ha de ser un punt d’inflexió del que és el Sabadell. Posar-nos al cap en quina situació estàvem i el que va significar, i a partir d’aquí créixer amb moltíssima humilitat ambició i treball. És una situació que no volem passar mai més, hem de ser conscients del que estem fent”.

Plus de l’afició: “Sabem que l’afició no fallarà i els sentirem molt a prop, és un moment importantíssim de la  temporada. Ara és el moment d’estar amb l’equip, diumenge és un partit molt important, on ens posaran les coses molt difícils, però sabem que la gent sempre hi és”.

Canvi en la situació respecte a l’any passat: “Hem d’anar dia a dia, sabem que hem fet moltes coses i molt bé, però hem de continuar evolucionant i fer un pas endavant, sinó continuem endavant no servirà, estem a dalt de tot però hem de continuar exigint-nos més cada dia”.

Lesions: “Aleix Coch i Aleix Roig han començat a entrenar amb el grup aquesta setmana, poc a poc aniran agafant ritme. La seva evolució marcarà la seva disponibilitat de cara a pròxims enfrontaments”.

Fotografia: Críspulo Díaz