Arribar i moldre (1-4)

Palamós CF: Manzano, Sergio, Cano, Pastor, Moha, Gerard, Iván, Cornellà, Marc Medina, Jaume Duran i David Torres. També han jugat: Amós, Marc Solé (PS), Colle, Subi, Agi, Pime, Biel i Álex Fernández.

CE Sabadell: Aliaga, Diego, Verdú, Lucas Viale, Pol, Jordi López, Gabi López, Jordan, Franquesa, Migue i Ian. També han jugat: Jokin (PS), Guillem, Manu Torres, Javi Barrio, Yeray, Batanero, Jordan Gaspar, Gai, Sandro i Ñito.

Gols: 0-1, Pol (34′); 1-1, Pime (67′); 1-2, Gai (74′); 1-3, Gai (81′); 1-4, Sandro (88′).

Àrbitre: David Garcia Rosel.

Estadi: Estadi Municipal Palamós-Costa Brava.

Ahir va passar la revisió mèdica, avui ha estat presentat i, sense fer cap entrenament amb els seus nous companys, ha estat el gran protagonista del penúltim partit de la pretemporada del Centre d’Esports Sabadell. Un doblet de Gai Assulin ha encarrilat la victòria del conjunt arlequinat al Trofeu Vila de Palamós contra el Palamós CF (1-4). Pol Moreno i Sandro han estat els encarregats d’obrir i tancar el marcador respectivament.

La primera mitja hora ha estat carregada d’imprecisions i poc perill d’ambdós equips. Poc a poc, un Palamós molt intens ha anat reculant i el primer avís ha estat d’Ian González, que ha vist com li anul·laven un gol per fora de joc bastant dubtós. La més clara del conjunt degà en el partit ha arribat a la mitja hora amb una rematada de cap de Medina que ha obligat Aliaga a volar. I poc després, la primera diana arlequinada. Pol Moreno aprofitava una sèrie de rebots a l’àrea petita per obrir el marcador.

El ritme en atac ha estat més fluïd a la segona part amb l’entrada dels nous reforços: Jordan Gaspar i Gai Assulin, que han mostrat la seva velocitat a les ales. Però, tot i avisar en tres ocasions, ha estat el Palamós qui ha empatat en una gran acció personal d’Agi que ha culminat Pime amb una rematada a boca de canó que primer ha picat al travesser.

I ha començat la posada en escena de Gai Assulin. En set minuts, l’israelià s’ha inventat dos gols pràcticament calcats: conducció i xut des de la frontal, un al pal llarg i l’altre al, curt. Una bona carta de presentació davant els seus nous companys d’equip. Ja a les acaballes, Sandro definia amb l’exterior davant Marc Solé per segellar la victòria en el Trofeu Vila de Palamós.

L’equip recupera les sensacions del triomf després d’un empat i una derrota just abans de posar el punt final a la pretemporada aquest mateix dissabte. A partir de les 19 hores, presentació oficial, i a les 20h, el partit més exigent de tots contra el Girona FC de Segona. L’última pedra de toc abans de començar la temporada oficialment el diumenge dia 21 (18:30h), també a la Nova Creu Alta, contra el CD Ebro.

Imatge: Roger Benet.