Arriben Toni Cáceres i Pablo Becerril

El Centre d’Esports Sabadell ha incorporat a Toni Cáceres com a nou coordinador del filial, el femení i el juvenil ‘A’ de l’entitat. Arrelat al futbol sabadellenc i home de club, Cáceres (4/9/1968) arriba procedent del CFU Can Rull Rómulo Tronchoni, on ha estat coordinador general durant cinc temporades, a banda de ser entrenador d’infantils, cadets i juvenils. Anys enrere, ja havia conegut la casa com a entrenador d’alevins del club.

Cáceres agafa el relleu de Jordi Bransuela, a qui el club vol agrair la seva dedicació i disposició a acceptar aquest càrrec en un moment complicat per a l’entitat. Ara es dedicarà exclusivament a la seva gran tasca com a encarregat de material del club.

D’altra banda, el Centre d’Esports Sabadell també ha oficialitzat l’acord amb Pablo Becerril per substituir Carlos López al capdavant del filial arlequinat. Becerril (14/11/1981) té una dilatada experiència en el futbol formatiu i territorial. Després d’assolir l’ascens a Lliga Nacional amb el CE L’Hospitalet i de les etapes formatives a la UE Castelldefels i a la UDA Gramenet, es va fer càrrec del juvenil del CE Mercantil, amb qui va assolir el doble ascens a Divisió d’Honor. A partir d’aquí, Becerril va passar per la UE Avià de Primera Catalana, el CE Martorell de Segona i les seves últimes experiències han estat amb el CE Manresa de Lliga Nacional i al CAR Sant Cugat com a professor de l’escola d’entrenadors.