Bon empat en el debut a Elda

Els primers minuts han estat de domini local i l”Eldense ha gaudit d”alguna ocasió sobre la porteria de Craviotto. Sempre amb l”exarlequinat Antonio Cañadas i Carlitos com a protagonistes, els homes de Galiana haurien pogut avançar-se en el marcador amb dos rematade que han picat el travesser. Primer Carlitos amb un cop de cap i després Cañadas en una excel·lent falta directa que Craviotto no ha pogut fer res. L”Eldense portava el domini del partit i el Sabadell pressionava per sortir ràpid al contraatac. A la mitja hora de joc Agustín ha comès penal i Cañadas ha transformat en el primer gol del partit. Mica en mica s”ha anat refent els arlequinats i a pilota aturada ha arribat l”empat. Falta de Batanero i Valentín en el primer pal ha rematat de cap fent l”empat a un.

La segona meitat ha començat amb una bona ocasió pel Sabadell. Pirulo ha rematat desviat una centrada per banda esquerra de Marc Fernández. En un segon temps sense tantes arribades com en el primer el Sabadell tindria la primera ocasió en un contraatac de Forgas que Valentín en el segon pal ha rematat alt. Per part local només la qualitat de Cañadas a pilota aturada portava perill sobre la porteria de Craviotto. En un minut boig arribarien dos gols, un per cada equip. De nou Cañadas tornaria a avançar a l”Eldense després d”una bona combinació amb Carlitos i ràpidament reaccionaven els arlequinats amb un nou empat després d”una bona definició de Pol Roigé. En els darrers minuts l”ocasió més clara l”ha tingut Ernest Forgas en un u contra u amb Marcano.

CD Eldense 2-2 CE Sabadell

Nuevo Pepico Amat (500 espectadors)

Eldense: Marcano, Ortega, Juanje, Urzaiz, Gotor, Vivanco (Belforti, 76″), Quim Araujo, Petcoff, Carlitos (Piquero, 81″), Cañadas (Planelles, 92″) i Serra.

CE Sabadell: Craviotto, Agus, Valentín, Agustín, Alcañiz, Agustín, De Val, Roigé, Batanero (Yeray, 79″), Cortell (Osado, 64″), Pirulo (Forgas, 64″) i Marc.

Gols: 1-0, Cañadas -p- (29″); 1-1, Valentín (36″); 2-1, Cañadas 72″); 2-2, Pol Roigé (74″)

Àrbitre: Sánchez Villalobos (Andalús). Targetes grogues a Quim Araujo de l”Eldense i De Val , Alcañiz i Forgas del Sabadell.