Cop d’efecte al Nou Castàlia

19/12/2021

El Centre d’Esports Sabadell ha guanyat per 0 a 1 davant el CD Castellón amb gol de Jacobo González des dels onze metres. L’equip tanca l’any 2021 sumant els tres punts amb una victòria molt treballada al Nou Castàlia. Les principals novetats a l’onze inicial han estat la del capità Aleix Coch a l’eix de la defensa i la d’Emilio Bernad sota pals.

En el primer temps, el domini de la possessió ha estat pels castellonencs que han pogut arribar amb perill a l’àrea arlequinada. Per la seva part, el Sabadell ho provava en la primera aproximació amb un xut llunyà d’Alfred Planas que ha atrapat Campos sense problemes al minut 3. Els arlequinats han fet un pas endavant buscant més protagonisme i al minut 20 ho tornaven a intentar. Aquest cop era Jacobo qui provava el xut des de fora l’àrea després d’una bona jugada individual. Fins que al minut 41 s’ha avançat el Sabadell amb un gol de Jacobo des dels onze metres. L’àrbitre ha assenyalat penal per una caiguda de Néstor Querol dins l’àrea castellonenca. I just abans d’acabar la primera meitat, l’ha tornat a tenir el Sabadell de la mà d’Alfred Planas, però Campos ha salvat el segon gol i finalment el partit ha marxat al descans amb el 0 a 1 en el marcador.

A la represa, un Sabadell molt endollat ha gaudit de les primeres arribades de perill del segon temps. Boniquet a punt ha estat de culminar dins l’àrea una gran centrada de Caballo. I minuts més tard, de nou Boniquet l’ha tingut sol davant el porter, però Campos ha atrapat l’intent de vaselina. Per la seva part, els castellonencs ho intentaven amb diverses arribades sense claredat a l’àrea d’Emilio Bernad. La més clara ha arribat amb un xut desviat de Mario Barco dins l’àrea al minut 65.

Al minut 68, el tècnic arlequinat s’ha vist obligar a fer el primer canvi. Óscar Rubio ha substituït a Joseba Muguruza que ha marxat amb molèsties. Minuts més tard, Munitis ha optat per un doble canvi. Aarón Rey i Dani Sánchez han entrat per Alfred Planas i Boniquet. I al minut 80, Jacobo ha marxat per Sergi Altimira per completar l’últim canvi arlequinat.

En els últims minuts, un Castellón llançat a l’atac s’ha topat amb un Sabadell sòlid en defensa que s’ha quedat amb 10 jugadors després de la lesió de Morgado. Però els arlequinats creient fins al final, han fet valer el gol de Jacobo González per sumar els tres punts al Nou Castàlia.

L’equip buscarà començar l’any 2022 de la millor manera davant el Linares Deportivo en el partit del pròxim dissabte 8 de gener a les 19 hores corresponent a la jornada 18 de la Primera RFEF. A més l’equip resta pendent de recuperar els enfrontaments ajornats davant el Costa Brava i Betis Deportivo.