De nou, en ascens (4-1)

CE Sabadell: Vives, Izan (Salinas, 68″), Hernan, Luque, Casals, Legui (Rodergas, 74″), Pau, Puigbó, Antonio (Vaca, 76″), Montero i Pol Monells (Heredia, 46″)

CF Mollet UE: Roger, Mañosa, Romero, Kadour, Edu, Edgar (Max 56″), Nil, Joan (Alexis, 46″), Delgado (González, 46″), Antonio i Castro (Manel, 42″)

Gols: 1-0, Antonio (9″); 2-0, Pau (33″); 3-0, Heredia (50″); 3-1, Edgar (55″) i 4-1, Montero (73″)

Àrbitre: Víctor García Verdura (Maresme). Targetes grogues a Mañosa, Delgado i Manel del Mollet i vermella directa al visitant Edu al 34″.

Estadi: Olímpia (100 espectadors)

El Juvenil A ha tornat a engreixar la maquinària i després de golejar la passada setmana al Gironès Sàbat a domicili, en aquesta ocasió va superar també de forma clara al Mollet a l”Olímpia. Els arlequinats van deixar el partit encarrilat en el primer temps amb dos gols d”Antonio i Pau. Només la mala fortuna de cara a porteria va fer que el marcador no fos més ampli en el descans. Els sabadellencs van ser superior en tot moment a l”equip visitant i va dominar totes les facetes del joc.

El segon temps el ritme va baixar considerablement però Heredia feia el tercer gol que deixava pràcticament sentenciat el partit. Només a pilota aturada va retallar diferències el Mollet amb un gol d”Edgar rematant tot sol en el segon pal. Tot i aquesta diana en contra la victòria no va perillar en cap moment i fins i tot el Sabadell arrodoniria el triomf amb un quart gol i segurament dels millors de la temporada. Montero va regatejar fins a quatre contraris i va definir a la perfecció davant el porter. Amb aquest triomf i les ensopegades dels rivals directes el Centre d”Esports torna a les posicions d”ascens a Divisió d”Honor.