Debut amb empat a la Copa RFEF (2-2)

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Sergi, Agus, Forniés, Alcañiz, Estellés, Yeray, Álex Cortell (Max, 64″), Adama, Forgas, Sandro (Ñito, 70″), Cesc (Sergio Montero, 87″).

Elche Ilicitano CF: Jose Carlos, Palao, A. Lopez, Fran, Primi, Javi Llor, Juanra, I. Agudo (Benktib, 61″), Nuha (Jorge, 85″), Kilian (Tobi, 74″), Rubio.

Gols: 0-1, I. Agudo (31″); 1-1, Forgas (35″); 2-1, Sandro (57″); 2-2, Nuha (77″)

Àrbitre: Carballo Vázquez (comitè territorial català). Ha amonestat els locals Agus, Estellés, Sergi, Forgas i Cesc, i els visitants A. Lopez, Fran i Primi.

Estadi: Nova Creu Alta. 600 espectadors.

El Centre d”Esports Sabadell s”ha estrenat als 1/16 de final de la Copa RFEF amb un empat (2-2) contra l”Elche Ilicitano. Davant la proximitat del partit de lliga, Miguel Álvarez ha aprofitat per donar minuts als menys habituals i jugadors del “B”. El filial ilicità ha colpejat primer. A la primera arribada de perill que han tingut, s”han avançat amb un xut creuat d”Agudo al qual no ha pogut fer res Sergi Tienda. Quatre minuts ha trigat en reaccionar el quadre arlequinat després que Cesc Clotet hagi provocat un penal. Forgas no ha perdonat des dels onze metres.

Ja a la segona part, el CE Sabadell ha seguit amb el domini de la possessió i el mateix Cesc ha cedit la pilota enrere perquè Sandro s”inventés una rosca des de la frontal que ha acabat a l”escaire esquerre de la porteria de Jose Carlos. Semblava que, per insistència i ocasions, la victòria no es mouria de la Nova Creu Alta però Nuha ha aprofitat una ràpida contra per superar Tienda i situar el 2-2 definitiu a 13 minuts del final. La tornada, on el CE Sabadell es veurà obligat a guanyar o empatar per més de dos gols per passar a 1/8 de final, serà d”aquí a dues setmanes a casa de l”Elche Ilicitano.