Derrota a pesar del juego

Després de la bona imatge donada davant el Palamós CF a la primera jornada, ahir el CE Sabadell B va tornar a oferir una bona imatge a La Verneda que no va ser suficient per fer-se amb els tres punts. El filial arlequinat no va aconseguir superar al conjunt local que va significar la primera derrota de la temporada.

El partit es va iniciar amb un clar domini arlequinat contra un Júpiter que tancava els espais a la part defensiva. Les ocasions van arribar de les botes dels arlequinats quan Manel, en dues ocasions i Ñito, van poder avançar als sabadellencs però no van tenir l”encert necessari. Aquesta circumstància la va aprofitar el Júpiter per avançar-se mitjançant la transformació d”un penal en el minut 38 mitjançant Kuku. Aquest gol va canviar la perspectiva de l”enfrontament i va fer que els arlequinats anessin a remolc fins a la meitat del partit.

La segona meitat es va iniciar amb ocasions arlequinades i tractant molt bé la pilota. Manel va desaprofitar un penal que hagués suposat l”empat en el marcador i una altra vegada Kuku en el minut 64 va ampliar distàncies per als locals. Malgrat disposar d”ocasions clares mitjançant Ferreira i Cesc, no va ser fins al minut 89 que Manel, després d”aprofitar el rebutgi d”un penal fallat en primera instància, posés el definitiu 2-1 en el marcador.

Fitxa tècnica

CE Júpiter: Victor Manuel, Adrià, Marc, Javi, Marcos, Sergi, Mechi (Joaquín 81″),  Gerard, Kuku (Gerard 72″), Joan (Josué 68″) y Pau

CE Sabadell B: Aliaga, Diego, Guillem, Parera, Pol, Josep Díez (Ferreira 65″), Ñito (Borreda 77″), Adri Diaz, Manel, Sandro (Max 65″) i Cesc Clotet

Gols: Kuku 1-0 (38″), Kuku 2-0 (68″), Manel 2-1 (87″)