Derrota cruel del CE Sabadell davant el CD Tenerife (1-3)

Cop dur el que ha rebut el CE Sabadell a la Nova Creu Alta davant un rival que s”ha mostrat molt efectiu en la definició final. I és que el CD Tenerife només ha necessitat tres ocasions en el primer temps per fer tres gols i sentenciar un enfrontament vital. Amb aquesta derrota, la salvació es posa encara més difícil i l”equip queda tocat, però no enfonsat. Queden tres jornades i s”ha de mantenir l”esperança.

Els arlequinats han fet seva la possessió en els primers instants i han mogut bé l”esfèrica, però els de Raúl Agné, en la seva primera aproximació, han vist porteria. Després que Ifrán guanyés línia de fons, Nauzet ha desviat la seva centrada i Carlos Ruiz, amb un cop de cap, ha enviat la pilota al fons de la xarxa.

El conjunt dirigit per Mandiá ha continuat dominant i, en una bona triangulació, Juanjo ha xutat massa mossegat. Ha estat aleshores quan, en la seva segona arribada, el CD Tenerife ha fet molt de mal amb el gol de Suso. El capità ha controlat a l”interior de l”àrea i, després de realitzar una bona acció individual, ha superat Nauzet amb un fort xut creuat.

El matx s”ha complicat encara més pocs minuts abans del descans quan Suso, amb fortuna, ha fet el tercer amb un xut molt llunyà que ha desviat lleugerament un defensa i ha sorprès el porter arlequinat. Amb 0-3 en el marcador, Clerc i Carlos han pogut retallar distàncies, però Dani s”ha mostrat molt segur sota pals i ha aturat les dues ocasions.

Sense història en la segona part

Ja a la represa, i amb el partit gairebé sentenciat, el CD Tenerife n”ha tingut prou amb deixar córrer el cronòmetre i mostrar-se ordenat en l”aspecte defensiu per endur-se els tres punts de la Nova Creu Alta. Aníbal, en una de les que ha baixat del cel, s”ha topat amb una gran estirada del porter visitant. Instants després, el davanter mexicà, en una semi-voleia espectacular, de nou s”ha tornat a trobar amb la intervenció de Dani, que ho ha aturat tot. Benja, per la seva banda, també ha gaudit d”una oportunitat, però el seu cop de cap ha marxat per sobre del travesser. El davanter santcugatenc, però, sí que ha trobat el premi del gol en els darrers minuts, estrenant-se així com a arlequinat.

Al final, derrota dolorosa del CE Sabadell davant un adversari que ha aprofitat la seva efectivitat per marxar amb tres punts molt valuosos. A Huelva només val guanyar per mantenir opcions de salvació.

Fitxa tècnica:
CE Sabadell: Nauzet, Cristian, Carlos Hdez, M. Crespí (Benja, 46″), Clerc, K. Olivas, Ciércoles, Eguaras, Sotan (Marcos, 75″), Collantes (Pol Roigé, 54″) i Aníbal.

CD Tenerife: Dani, Hugo Álvarez, Vitolo, Cristo Martín (Jorge, 65″), Suso, Maxi, Carlos Ruiz, Aitor Sanz, Javi Moyano, D. Ifrán (Aridane, 90″) i Raúl Cámara.

Gols: 0-1 (12″): Carlos Ruiz. 0-2 (21″): Suso. 0-3 (41″): Suso. 1-3 (84″): Benja.

Àrbitre: Valdés Aller, comitè castellano-lleonès. Grogues a Eguaras, Kiko Olivas, Pol Roigé, Ciércoles; Carlos Ruiz, Aitor Sanz, Suso, Dani.

Camp: Nova Creu Alta, 3.208 espectadors.