Derrota dolorosa al Di Stéfano

20/11/2021

El Centre d’Esports Sabadell ha perdut per 3 a 0 davant el Real Madrid Castilla a l’estadi Alfredo Di Stéfano en el partit corresponent a la jornada 13 de Lliga. El partit ha començat amb uns primers minuts de tempteig sense arribades de perill a cap de les dues àrees,  i amb un Sabadell que ha buscat ser protagonista amb la pilota. Però en la primera acció de perill del partit, s’ha avançat el filial madrileny amb un gol de cap de Latasa al minut 24. Els arlequinats, amb ànim de reaccionar, ho provaven de la mà de Jacobo que ha rematat per sobre del travesser una bona centrada d’Altimira. Minuts més tard, seguia apretant el Sabadell amb una doble oportunitat. Primer amb un xut de falta potent de Jacobo que ha aturat Fuidías. I en el refús, Facu Garcia ho ha provat amb un xut llunyà que ha topat amb les cames d’un company. El partit ha marxat al descans amb la derrota per la mínima de l’equip en una primera meitat molt tàctica i amb poques accions de perill dins les àrees.

A la represa, tot i el bon inici arlequinat, on ha gaudit de dues oportunitats, l’àrbitre ha assenyalat penal per unes mans dins l’àrea de Jacobo. Així, s’avançaven els madrilenys per partida doble amb el gol de penal d’Aranda al minut 52. Amb el gol, Antonio Hidalgo ha optat per un quàdruple canvi. Han entrat Dani Sánchez, Moha Ezzarfani, Gabarre i Muguruza per Óscar Rubio, Aarón Rey, Caballo i Facu García. Però al minut 61, el col·legiat ha tornat a assenyalar penal per una caiguda dins l’àrea arlequinada i ha marcat Dotor per posar el 3 a 0 en el marcador. L’últim canvi arlequinat ha estat el d’Alfred Planas que ha entrat per substituir a Néstor Querol. I finalment, l’equip ha marxat de l’Alfredo Di Stéfano amb una dolorosa derrota, però ja té la mirada posada en el FC Andorra, amb qui s’enfrontarà el pròxim dissabte 27 de novembre a les 19 hores a l’estadi de la Nova Creu Alta.