Derrota injusta del CE Sabadell a l”Anxo Carro (2-1)

L”Anxo Carro no era una plaça fàcil per al CE Sabadell i així ho demostraven els enfrontaments històrics. I és que els arlequinats no havien vist porteria ni puntuat mai al camp del CD Lugo. L”equip arlequinat, però, ha oblidat les estadístiques adverses i ha fet un partit molt seriós en la dotzena jornada de la Lliga Adelante. Gato ha neutralitzat el gol inicial de Iago Díaz i, quan els arlequinats mereixien el triomf, han rebut un cop molt dur en l”últim minut amb el gol de David Aganzo.

El conjunt dirigit per Miquel Olmo ha començat el partit molt ben replegat en el seu propi camp. Amb el trivot format per Crespí, Hidalgo i Hervás, més les ajudes en bandes de Collantes i Gato, l”equip arlequinat ha salvaguardat bé les seves esquenes, tot i que li ha mancat presència ofensiva en el primer temps.

Al quart d”hora de joc, els de Quique Setién s”han acostat amb perill en una centrada enverinada que ha refusat Cristian en l”últim moment quan Julio ja es disposava a rematar de cap. Tot seguit, els gallecs han gaudit d”una ocasió molt clara en un cop d”esperó de Lolo Plá que ha marxat per escassos centímetres.

Després d”aquests dos ensurts, el CE Sabadell ha sabut fer front al domini territorial del rival i ha evitat que els locals s”acostessin a l”àrea de Nauzet. Els arlequinats, fins i tot, podrien haver canviat el guió del matx a la mitja hora de joc. En una acció d”estratègia, Collantes ha tret un servei de cantonada que ha rematat Carlos en el segon pal. El central, però, s”ha trobat amb la intervenció providencial de José Juan. En el refús posterior, el porter també ha respost a la perfecció al cop de cap d”esquenes de Martí Crespí, impedint així que el CE Sabadell s”avancés en el marcador.

Abans del descans, el CD Lugo sí que ha sabut aprofitar una de les seves poques arribades. Després d”una gran assistència de Pita, Iago Díaz ha fet un xut creuat en la sortida de Nauzet i ha enviat la pilota al fons de la xarxa.

Massa càstig en el segon temps

En els primers instants de la represa, José Juan ha tornat a aparèixer per salvar al seu equip. En un xut llunyà i amb molta intenció de Javi Hervás, el porter ha tocat la pilota amb la punta dels dits per evitar el golàs del cordovès. En la següent acció, però, el CE Sabadell per fi ha vist la llum a l”Anxo Carro, on encara no havia marcat mai.

De manera molt intel·ligent, Manuel Gato s”ha anticipat al defensa després d”una magnífica centrada de Collantes i ha fet la igualada amb un efectiu cop de cap. A partir d”aleshores, els arlequinats han controlat el matx i han merescut millor sort en territori gallec, ja que s”han mostrat més incisius en l”eix atacant.

En un tres contra tres, Hidalgo ha pogut culminar la remuntada en un llançament creuat que ha marxat fregant el pal. El conjunt dirigit per Quique Setién, mentrestant, ho ha provat amb tímids acostaments. Lolo Plá, amb un xut ras, i Valle, en un llançament de falta, han estat els jugadors que ho han intentat per als locals.

Els últims minuts del duel han estat una autèntica bogeria. A cinc minuts per al final, els visitants han tingut una triple ocasió que podria haver estat definitiva. No obstant això, Collantes, Lucas i Javi Hervás s”han topat amb el mur defensiu del CD Lugo. Segons després, Iriome ha perdonat en un u contra u molt clar. Els locals, però, han clavat un cop molt dur en la següent jugada. David Aganzo, a plaer i sense oposició, ha caçat una bona centrada d”Iriome i ha fet el gol de la victòria.

Al final, el 2-1 que reflectia el marcador ha estat massa injust pel joc que s”ha vist en el terreny de joc. Els arlequinats queden tocats després d”aquesta dolorosa derrota, però segur que sabran aixecar-se en les properes jornades. Dissabte, davant el Real Valladolid, l”equip necessita el suport de la seva afició a la Nova Creu Alta per sumar tres punts importants.

Fitxa tècnica:
CD Lugo: José Juan, De Coz, Julio, Borja, Manu, Pita, Seoane; Ferreiro, Pelayo (Valle, 57″), Iago Diaz (Iriome, 73″); Lolo Plá (D. Aganzo, 83″).

CE Sabadell: Nauzet, Víctor, K.Olivas, Carlos Hdez, Cristian, Martí Crespí (Marcos G., 86″), A.Hidalgo (Lucas Porcar, 72″), J.Hervás, Collantes, Gato i Ernest (Juanto, 78″).

Gols: 1-0 (38″): Iago Diaz. 1-1 (50″): Gato. 1-2 (89″): D. Aganzo.

Camp: Anxo Carro.

Àrbitre: Muñoz Mayordomo, comitè castellano-manxec. Grogues a Javi Hervás, Carlos.