Dolça ressaca

CE Sabadell: Craviotto, Parera, Forniés, Alcañiz, Agustín, Yeray, Bruno, Batanero (Adama, 65′), Manel (Forgas, 68′), Agus (Marc Fdez, 80′), Eloy.

CF Reus Deportiu: Edgar Badia, Cassamá (Moyano, 40′), Albert Benito, Dinis (Óscar Rico, 85′), Olmo, López Garai, Fran, Ramón, Edgar, Haro, Alex Colorado (Ricardo, 71′).

Gols: 1-0, Manel (27′); 1-1, Fran (73′); 2-1, Alcañiz (83′); 3-1, Bruno (92′).

Àrbitre: Alexis Carlos Pulido Santana (col·legi canari). Ha amonestat els locals Alcañiz, Parera i Yeray, i el visitant Albert Benito.

Estadi: Nova Creu Alta. 2.159 espectadors. S’ha guardat un minut de silenci en memòria dels exjugadors arlequinats Nico Estéfano i Francisco Cánovas.

El líder no va poder, el Barça ‘B’ no va alçar la copa i, avui, el segon classificat també ha marxat de buit. El Centre d’Esports Sabadell ha recuperat l’efecte ‘Nova Creu Alta’ superant per 3-1 el CF Reus Deportiu en un altre bon partit dels homes de Miguel Álvarez i demostrant que la inèrcia actual és ben diferent. Gairebé a la mitja hora de joc, Manel ha avançat el conjunt arlequinat amb un cop de cap però, en el mateix minut del segon temps, Fran ha aprofitat per situar l’empat en una indecisió defensiva. A diferència d’anteriors setmanes, l’equip ha buscat i ha cregut en la victòria, i l’ha trobat per mitjà d’Alcañiz i Bruno. El partit també ha deixat la nota positiva del debut d’Adrià Parera a Segona B. El capità del filial ha signat una molt bona actuació al lateral dret de la defensa.

La sortida del Sabadell al terreny de joc ha estat en la tònica de les últimes jornades i Agustín, qui ha ofert la Copa Catalunya a l’afició a la prèvia, ha enviat fora per molt poc una rematada de cap en un servei de cantonada. El Reus també s’ha estirat i ha començat a intimidar la porteria de Craviotto. La millor ocasió ha arribat de les botes d’Alex Colorado, que ha obligat el porter lleidatà a treure una mà miraculosa. La següent acció ha estat la del gol arlequinat. Batanero ha picat amb precisió una falta des del vèrtex de l’àrea i Manel s’ha avançat a tota la defensa per pentinar la pilota i que Edgar Badia no pogués fer res per aturar-la.

Abans del descans, el marcador encara podria haver estat més ampli. Eloy i Manel ho han tornat a provar i l’àrbitre ha invalidat un gol d’Agus per fora de joc dubtós del primer golejador de la tarda. S’ha trobat molt còmode el conjunt arlequinat en tot moment i, a la segona part, ho ha intentat amb espais a l’esquena de la defensa del Reus Deportiu.

Els de Natxo González s’han trobat pràcticament sense voler amb el gol de l’empat. Una indecisió a darrere l’ha aprofitat Fran per posar la punta de la bota i fer pujar l’1-1 al marcador. El guió, però, no s’ha mogut pràcticament. L’única variació, que el Sabadell encara ha buscat amb més insistència el gol gràcies a l’entrada dels homes de refresc. A set minuts per acabar el temps reglamentari, Forniés ha posat una gran centrada al cor de l’àrea i Alcañiz ha entrat amb tot per rematar amb el cap. Premi que feia justícia a les ocasions que havia tingut un i altre equip. Ja en temps d’afegit, Eloy Gila, que ha completat un molt bon partit, ha estat el més llest de la classe servint una falta ràpida i Bruno no ha tingut problemes per creuar la pilota davant Edgar Badia.

Un altre partit perquè l’afició arlequinada marxi amb un bon regust i amb l’esperança d’arrodonir l’any amb la classificació per la Copa del Rei. El Sabadell visitarà el pròxim dissabte (18h) el Mini Estadi del Barça ‘B’ com a 11è classificat amb 44 punts, a tres de l’Eldense, que és setè.

Imatge: Roger Benet