El CE Sabadell B s”imposa en el I Memorial Jaume Collado

El filial arlequinat ha iniciat el curs guanyant al CF Viladecavalls de Tercera Catalana per 2-4. D”aquesta manera, el tècnic Toni Rodríguez ha pogut fer proves en l”onze fent participar també a jugadors del juvenil arlequinat.

Pol Roige ha estat el primer golejador de la temporada quan, al quart d”hora de joc, ha superat el porter local en un bon u contra u. Justament deu minuts després, Pau Gené ha ampliat distàncies. Quan el control del partit es feia notable en el terreny de joc, el CE Sabadell B ha acabat fent el tercer gol, obra del també debutant Cesc Clotet.

Ja en la segona part, Toni Rodríguez ha introduït canvis a l”onze per donar minuts a tots els futbolistes. Ha estat aleshores quan el CF Viladecavalls, gràcies a Roc Pinyol, ho ha aprofitat per marcar el seu primer gol. Tot i això, quan la davallada física pròpia de la pretemporada ha aparegut a la gespa, Aleix ha batut el porter local amb un potent xut al pal llarg. Ja a les acaballes del partit, Ollés ha fet el definitiu 2-4.

“Portem molta càrrega de cames, però l”equip progressa adequadament”
Un cop finalitzat el partit, Toni Rodríguez ha valorat positivament el primer compromís del curs. “Els jugadors s”han cuidat durant les vacances i han arribat bé a l”inici de pretemporada”, ha comentat.

Toni Rodríguez, a més, ha volgut destacar el treball que ha fet l”equip durant la primera setmana de preparació. “Arribem amb les cames carregades, però és normal durant la pretemporada”, ha comentat.

Per últim, el tècnic del filial arlequinat ha parlat sobre el proper partit dels seus jugadors, que s”enfrontaran al RCD Espanyol B a Castellar del Vallès. “Jugar contra un rival de categoria superior ens farà estar més concentrats”, ha conclòs.