El CE Sabadell cau davant l’Arenteiro

El CE Sabadell ha perdut en la seva visita a l’estadi d’Espiñedo de l’Arenteiro (2-0). El conjunt d’Óscar Cano ha pagat la falta d’efectivitat de cara a porta i ha acabat caient davant un gran rival sota el fort temporal gallec. Des de l’inici, la pluja ha anat condicionant el terreny de joc i fent que les pilotades llargues fossin les protagonistes. El domini inicial ha estat pel conjunt local que ha gaudit de la primera ocasió a través de Luís Chacón, amb una rematada alta.

Les més clares del primer temps, no obstant això, han portat el segell del Centre d’Esports. La primera l’ha tingut Manel Martínez amb una volea aturada pel porter i, pocs minuts més tard, un defensor ha salvat el gol de Nando García després d’una errada defensiva. També Cristian Herrera ha fregat el gol amb una rematada desviada des del punt de penal. No ha estat tan benèvol l’Arenteiro quan Chacón ha aprofitat una bona centrada des de la dreta per a obrir el marcador abans del descans.

Amb el pas per vestidors, ha sortit molt més pressionant el Sabadell que s’ha instal·lat a camp contrari. En una onada d’arribades, Toni Herrero ha pogut empatar als primers instants amb una rematada aturada per Diego García i Alex Gualda, Antonio Moyano i Manel han provat sort amb xuts desviats. La més clara ha estat als peus de Gualda en una jugada d’estratègia que el basc ha enviat fora.

De la mateixa manera que al primer temps, l’Arenteiro no ha perdonat. En una transició ràpida, Manín Gonzaga s’ha inventat un toc d’esperó per a superar Adrián Ortolá i tancar el partit malgrat els darrers intents Arlequinats. El CE Sabadell continuarà a la zona de descens una setmana més i la jornada vinent rebrà a Unionistas al Temple, un altre rival de la part baixa, a l’estrena del tècnic Óscar Cano a la Nova Creu Alta.