El CE Sabadell recupera l’impuls guanyador

03/11/2019

El Centre d’Esports Sabadell va marxar del Johan Cruyff sense punts però amb la moral intacta per continuar amb l’extraordinari inici de lliga. I avui s’ha demostrat. L’equip ha completat un partit molt seriós davant un Badalona molt batallador i ha guanyat per la mínima (1-0) amb un gol d’Aitor Pascual als 59 minuts. A més, el Sabadell ha trencat la mala ratxa contra el Badalona a l’estadi de nou partits sense guanyar. El tècnic Antonio Hidalgo ha introduït alguns canvis a l’onze com Alberto Leira en el lloc del sancionat Ángel Martínez o Edgar Hernández com a davanter amb Néstor Querol a la banqueta.

La primera meitat ha tingut un guió molt clar: domini de la possessió per al Sabadell amb el Badalona ben ordenat en camp propi sense deixar espais. En aquesta situació l’equip d’Antonio Hidalgo ha pogut generar poc perill amb comptades arribades com un xut llunyà d’Ari Cuevas als primers minuts o una rematada de cap de Boniquet des del punt de penal que ha aturat sense problemes el porter visitant.

A la represa el partit ha guanyar ritme i dinamisme arran del gol d’Aitor Pascual. Abans, al minut 54, Edgar Hernández havia enviat una rematada al pal. Una jugada iniciada per Xavi Boniquet des de l’àrea d’Ian Mackay l’ha finalizat Aitor Pascual que ha creuat tot el camp per enviar la pilota a l’escaire de la porteria. Primer gol oficial del futbolista gallec amb la samarreta arlequinada. A partir d’aquí, el partit s’ha obert i el Bdalona ha tingut la seva oportunitat per igualar el partit però una mà d’Ian Mackay ha evitat el gol visitant. A través de Xavi Boniquet, el Sabadell també ha pogut eixamplar el resultat però el porter Àlex ho ha evitat amb una bona sortida. Tres punts d’or per al Sabadell que se situa segon a la classificació i ja pensa en el proper partit al camp de l’Andorra de dissabte a les 17h.

Fotografia: Críspulo Díaz.