El CE Sabadell somriu davant el Real Múrcia a la Copa del Rei (1-2)

Després de les tres derrotes en els tres primers partits oficials del curs, el CE Sabadell s”ha retrobat amb la victòria en la Copa del Rei. I ho ha fet després de capgirar un marcador advers. Jairo ha estat l”autor del primer gol de la nit, però Carlos Hernández i Gato han donat el triomf als arlequinats, que ja esperen rival en la propera ronda de Copa. Amb aquesta remuntada, el conjunt de Miquel Olmo agafa embranzida per al partit de Lliga davant el Real Saragossa.

Els primers quaranta-cinc minuts han sigut de domini altern, sense massa profunditat per part dels dos equips. Els locals s”han avançat en el marcador a la mitja hora de joc. Garmendia ha col·locat una magnífica assistència per a Jairo, que no ha perdonat a dins de l”àrea petita per fer el 1-0.

Per sort, la reacció arlequinada no s”ha fet esperar. I és que en la següent acció, Carlos Hernández ha empatat el partit després de pescar una centrada de Riau. A partir d”aleshores, tant Real Múrcia com CE Sabadell semblaven deixar els deures per a la segona meitat.

Cop letal en els primers instants
Ja en la represa, els jugadors arlequinats han sortit a per totes i han aconseguit la remuntada. En els primers minuts de la segona part, Lucas Porcar ha realitzat una gran jugada per banda esquerra que ha acabat amb el gol de Gato.

Amb 1-2 en el marcador, el conjunt dirigit per Miquel Olmo s”ha dedicat a controlar el duel davant l”equip grana i no ha patit en cap moment. Així doncs, després d”aquest triomf en la Nueva Condomina, el CE Sabadell estarà en el sorteig per a la següent ronda que es realitzarà el 22 de setembre. Ara, però, toca centrar-se en la Lliga Adelante i sumar els primers punts en el campionat.

Fitxa tècnica:
Real Múrcia: Crespo, Álvaro, Víctor, Prieto, Acciari, Satrústegui, Jairo, Marqués (Carrillo, 60″), Gerard (Jaume, 66″), Saura i Garmendia (Javi Muñoz, 57″).

CE Sabadell: Nauzet, Carlos Hdez, Juanto, Lucas Porcar, Riau, Marcos (Aridai, 55″), Crespí, Javi Hervás (Eguaras, min 79), Agus i Yeray (Collantes, 66″).

Àrbitre: Piñeiro Crespo (Col·legi asturià).

Gols: 1-0 (30″): Jairo. 1-1 (31″): Carlos Hdez. 1-2 (62″): Gato.

Camp: Nueva Condomina, més de 5.000 espectadors.