El Centre d’Esports Sabadell FC i la Corporació Sanitària Parc Taulí s’uneixen un any més per repartir il·lusió entre els més petits

16/12/2019

El Centre d’Esports Sabadell FC, El Corte Inglés i el Parc Taulí Hospital Universitari s’han unit aquest matí per una causa solidària d’aquestes dates nadalenques com és l’entrega de joguines als nens i nenes que es troben ingressats als diferents dispositius de Pediatria Parc Taulí, hospital de referència a Catalunya on els infants fins als 18 anys reben una atenció propera i personalitzada.

Tota la plantilla, cos tècnic i directius del Centre d’Esports Sabadell han passat per les habitacions per saludar els més petits i entregar-los regals que els han despertat somriures i complicitats. Enguany, a la comitiva del CE Sabadell s’hi ha sumat el jugador del CES Inclusiu Cristian Ramírez, que també s’ha entregat a la causa solidària.

El president de la Corporació Sanitària Parc Taulí, Modesto Custodio, acompanyat del director general del centre, Joan Martí López, han rebut la comitiva del Centre d’Esports Sabadell, encapçalada pel director general del club, Bruno Batlle i la vicepresidenta Ana Navés. En representació institucional, per part del Centre d’Esports Sabadell també hi ha assistit el director esportiu Jose Manzanera i el representant de la Comissió Social, Antoni Martínez.

Aquesta il·lusió s’ha convertit amb els anys en tradició, com també ho és la col·laboració de El Corte Inglés, que dins de les moltes accions socials que fa durant tot l’any inclou aquesta aportació en unes dates tan assenyalades.

Declaracions Ana Navés, vicepresidenta del CE Sabadell FC: “En aquestes dates tan assenyalades des del Centre d’Esports Sabadell estem molt satisfets de poder participar un any més de l’entrega de regals als nens i nenes que es troben ingressats a l’Hospital. Els hem pogut despertar complicitats i acompanyar-los una estona per estar al seu costat i el de les famílies”.

 Declaracions Modesto Custodio, president de la Corporació Sanitària Parc Taulí: “És un plaer rebre el CE Sabadell cada any per aquestes dates i poder treure un somriure als nens i nenes ingressats a l’Hospital. Estem molt contents de continuar amb aquesta iniciativa”.

Fotografia: Críspulo Díaz.