El club recupera la presentació de tots els seus equips

El Centre d’Esports Sabadell recupera un clàssic de cada inici de temporada. Coincidint amb la jornada intersetmanal que el primer equip disputarà el pròxim dimecres (18:00 hores) contra el CD Alcoyano, el club presentarà tots els seus equips a la Nova Creu Alta.

En total seran 47 conjunts els que desfilaran per la gespa de l’estadi: des dels patufets fins al primer equip. A més, aquest cop també estaran presents els veterans del club, l’equip de futbol inclusiu i el d’e-Sports. L’acte començarà a les 16:00 hores i durarà aproximadament una hora, moment en què tots els equips es faran una gran fotografia de família i la plantilla de Toni Seligrat començarà a preparar el duel contra l’Alcoyano.

En l’aspecte logístic, cal remarcar que les taquilles i les portes de l’estadi s’obriran a partir de les 15:30 hores. Tots els socis poden accedir a la zona que indica el seu carnet de forma gratuïta i també s’han posat entrades a disposició dels familiars dels nens del futbol base per a la presentació i el partit.

Per als no socis, es mantenen els preus de cada jornada: 15 euros a general, 30 euros a tribuna, 5 euros per a nens de 5 a 11 anys i gratis per als menors de 5 anys.

A més, s’habilitarà una carpa davant de la tribuna de la Nova Creu Alta per poder comprar productes i loteria de Nadal del club.