El FC Ascó s”emporta l”intercanvi de cops davant el filial (3-2)

Massa líder per al filial del CE Sabadell. Després d”un primer temps fluix, el FC Ascó ha colpejat per partida doble en els primers minuts de la represa. Els visitants no han abaixat els braços i han retallat distàncies en dues ocasions, amb gols de Sandro i David, però finalment no han aconseguit rascar algun punt.

En els primers instants, el conjunt dirigit per Miguel Rubio ha demostrat perquè està situat en la primera posició. I és que els locals, triangulant bé, han generat molt de perill en els minuts inicials. Genís ho ha intentat en un xut que ha refusat Pol Moreno in extremis. En el córner posterior, el cop de cap de Virgili ha marxat fregant el travesser.

Tot seguit, Del Moral, sense oposició en l”interior de l”àrea, ha pescat la pilota i el seu llançament no ha trobat els tres pals. A poc a poc, per sort, el filial arlequinat s”ha situat millor en el terreny de joc i ha frenat l”ímpetu del FC Ascó. Ben replegats, els de Toni Rodríguez han començat a moure l”esfèrica amb el pas dels minuts, però els ha faltat claredat d”idees en l”eix atacant, sent incapaços de provar sort davant Sergi Fuertes. L”adversari, per la seva banda, ha tornat a pressionar de valent en el tram final.

Bogeria a la segona part

Ja a la represa, el conjunt arlequinat ha entrat massa desconnectat al terreny de joc i ho ha pagat molt car. I és que després d”una imprecisió defensiva, Genís ha retallat davant dos defenses i ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Amb el gol encaixat, el CE Sabadell ha reaccionat de seguida i n”ha tingut dues de clares, d”Estellés i David, que han marxat per molt poc.

Malgrat tot, ha estat Virgili qui ha ampliat distàncies per als seus. Després d”una centrada a cama canviada de Cristino, el davanter ha definit amb un bon cop de cap. Però en la següent acció, Sandro ha fet el 2-1 per donar vida al seu equip.

Després d”aquest intercanvi de cops, el matx s”ha tranquil·litzat fins que Genís, quan faltaven vint minuts per acabar, ha fet el tercer del FC Ascó amb una vaselina. El CE Sabadell B no s”ha donat per vençut i, després que Merino provoqués un penal, David s”ha encarregat de transformar-lo. Al final, però, els locals han sabut mantenir el resultat per segellar els tres punts.

Fitxa tècnica:
FC Ascó: Sergi Fuertes, Socias, Munta (Argilaga, 75″), Edu Vives, José Ramón, Artur Gòdia, Del Moral (Eizaguirre, 73″), Cristino, Virgili, Roca i Genís.

CE Sabadell B: Tienda, Parera, Noguera (Sergio Campos, 76″), Estellés, Pol Moreno, Aitor, David, Aleix, Merino, Sandro (Marc Burgos, 81″) i Pol Roigé (Cesc Clotet, 68″).

Àrbitre: Garcia Fuster, delegació de Barcelona.

Gols: 1-0 (49″): Genís. 2-0 (54″): Virgili. 2-1 (55″): Sandro. 3-1 (71″): Genís. 3-2 (82″): David.

Camp: Municipal d”Ascó. 300 espectadors.