El femení, sense pressió contra el Pardinyes (Olímpia, 12.15 h)

Passen les jornades i el femení continua sent la referència de la Preferent. El conjunt de Jordi Saltó aspira a mantenir el lideratge en una jornada en què s”enfrontaran al Pardinyes (diumenge, 12.15 h, Olímpia). 

“Nosaltres tenim clar que la classificació ara mateix és anecdòtica. Només demostra el bon camí i que arribem en bona línia, per tant no és una pressió”, reconeix el tècnic Saltó en la mateixa línia que la migcampista Yaiza Pérez: “No pensem en si anem líders. Anem partit a partit, a intentar aconseguir guanyar-ho tot però no tenim cap pressió. Si fem les coses bé, i treballem, els resultats vindran sols”. 

El Sabadell jugarà contra el Pardinyes, ara mateix, en la vuitena posició. “És un equip al que costa guanyar. Són constants i un equip incòmode”, admet Pérez: “A principis de curs estaven cridades a estar en les primeres posicions però han tingut un inici irregular. Ara porten dues setmanes guanyant per tant serà un equip dur i difícil sobretot en defensa ja que són molt organitzades al darrera”, explica Saltó que té les baixes d”Elena, Andrea i Tania.