El femení supera la sub-16 catalana

El femení del Centre d’Esports Sabadell va ser l’encarregat d’estrenar ahir el nou camp d’Olímpia en un amistós contra la selecció sub-16 de Catalunya. Un partit que va acabar amb triomf per a les arlequinades (2-1) davant un combinat de molt nivell dirigit per Natàlia Arroyo que prepara la segona fase del Campionat d’Espanya i que encara no havia perdut cap partit. De fet, van ser les catalanes les que, avançada la segona part, es van posar per davant en el marcador amb un gol de Clàudia Pina. Tot i això, les de Jordi Saltó tindrien temps a remuntar gràcies a ‘Roco’ i ‘Lilo’.

Contra un conjunt jove però de molta qualitat, el CE Sabadell va aprofitar per mantenir el ritme competitiu davant l’aturada que hi haurà aquest cap de setmana a la Preferent femenina. Saltó també va donar minuts a jugadores del segon equip i del juvenil. Precisament, dues arlequinades d’aquesta edat formativa, la portera Montse Quesada i Charo, van disputar la segona part amb la selecció catalana d’Arroyo.