El filial empata el derbi a l’últim minut (1-1)

CE Sabadell ‘B’: Aguilar, Diego, Adrián González, Gonzalo, Guillem Pujol, Ayrton Páez (Juanpi, 45’), Max, Lledó, Padilla (Facu, 74’), Ñito i Aliaga (Montero, 85’).

Terrassa FC: Ortega, David López, Amantini, Borges, Cristian, Álex Fernández, Raillo, Raúl Torres, Velillas (Guti, 54’), Dani Pujol i Górriz (Xapi Arnau, 76’)

Gols: 1-0, 28’, Dani Pujol; 1-1, 89’, Montero.

Àrbitre: Sergi Carrero Romera.

Estadi: Nova Creu Alta.

Es presentava un partit emocionant a la Nova Creu Alta. El filial del Sabadell rebia al primer equip del Terrassa a l’estadi. El derbi vallesà tornava a la capital. El conjunt de Toni Rodríguez arribava a la jornada 6 després de superar contundentment al Palamós (4-0). Per la seva banda, el filial arlequinat venia de caure davant la Montañesa per 2-1.

Els primers minuts del partit no van tenir un dominador clar. Tots dos equips van gaudir de la possessió de la pilota i d’algunes ocasions a la primera meitat. A mesura que passaven els minuts, però, el Terrassa va començar a dominar una mica més el matx. Així doncs, al minut 28, Dani Pujol va posar el 0-1 al marcador de la Nova Creu Alta. A partir del gol, els d’Ignasi Senabre van patir anímica i esportivament. El joc directe dels terrassencs va complicar la vida en més d’una ocasió al Sabadell.

A la segona meitat, el filial va ser superior. El domini del Sabadell va ser molt clar en algunes fases del partit. Ñito i Juanpi, que va entrar al descans, van protagonitzar les ocasiones més clares. Els arlequinats van poder empatar el partit en més d’una oportunitat, però no va ser fins que va entrar Montero quan va arribar l’empat del filial. El jove jugador arlequinat va entrar al minut 85 i li van fer falta quatre per aprofitar una pilota dins l’àrea i enviar-la al fons de la xarxa.

Al final, empat a l’estadi de la Nova Creu Alta entre el filial del Sabadell i el Terrassa FC. La propera jornada, el conjunt d’Ignasi Senabre visitarà al Sant Andreu en la setena jornada del grup cinquè de la Tercera Divisió.